Başlıkta da belirtiğim gibi arkadaşlar öğrenci meclisleri olarak yeni bir kurulum içerisindeyiz şuan tüzük hazırlanıyor dernek faaliyetine geçmesi için.
Amacım reklam yapmak değil sadece duyurmaktır.

Facebook Sayfamız : www.facebook.com/hah001
Web Sayfamız ise maddiyattan dolayı tasarım şuanlık yok..

Beğenmeniz için söylemiyorum, Sadece Yazımızı okuyun..

Şimdiden, Vaktinizi Aldığım İçin Hakkınızı Helal Edin..

Peki ; Hormonsuz Anadolu Hareketi Nedir?

> hormonsuz anadolu hareketiNİ tanımak istiyorsanız hayber önündeki hz.ali heykeline bakınız hormonsuz anadolu hareketi hayber önündeki hz.alidir gerektiği zaman.

ve siz hormonsuz anadolu hareketini tanımak istiyorsanız çöllerde allah için kalbini veren hamzaya bakınız hormonsuz anadolu hareketi gerektiği zaman hamzadır allahın izniyle.

ve siz hormonsuz anadolu hareketini tanımak ve anlamak istiyorsanız selahattin eyyübiye bakınız hormonsuz anadolu hareketi gerektiği zaman selahattin eyyubidir allahın izniyle.

ve siz hormonsuz anadolu hareketini tanımak istiyorsanız kars aniden giren alp arslana bakınız hormonsuz anadolu hareketi gerektiğinde romen diyojen önünde alpaslandır allahın izniyle.

ve siz hormonsuz anadolu hareketi bizansa karşı gemileri karadan yürüten fatih’e bakınız hareketimizi tanımak istiyorsanız mustafa kemalle birlikte çanakkaleye,dumlupınar’a,anafartalara bakınız hormonsuz anadolu hareketi odur işte.

ve neticede hormonsuz anadolu hareketi; edirneden ardahana eşit eğitim dağıtılmasını isteyen bir hareketin adıdır.

ve hormonsuz anadolu hareketi nerde zulüm var ise nerde haksızlık var ise nerde adaletsizlik var ise herkese inat hakkı savunanların hareketidir.