lostyazilim

İmamlar Cumhuriyeti

23 Mesajlar 3.411 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

adilesme71 adilesme71 WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek emlak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 38 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Yazışmalarınızı okudumda birbirimizin düşüncelerine bile tahammülümüz yok denecek kadar az. Kendi fikrimi söyleyim bende Dine herhangi bir düşmanlığım yok onu öncelikle belirtiyim. Dini sadece din olarak anlatan hiç bir çıkarı olmayan hocalarımıza saygım sonsuz fakat şuanki tv programlarındaki gibi (çogunluğu) din adı altından rant sağlayan dini siyasete sokanlarında Allah CC diğer tarafta inşallah hesabını sorar. Mobilden yazdım yazım yanlışları için kusura bakmayın.

wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

inan02 adlı üyeden alıntı

bekirbulut olayı provake etme. Tübitak ayrı yer. Tv programı ayrı bi yer. Hoşaf felande birinci olmadı. Her konuda karşıma çıkıyorsun. Çok iyi bir provakatörsün tebrik ederim.
İnternetten Tübitak a bi dosya atıp yatmak kolay. Benim gibi seminer seminer konferans konferans dolaşıp kendinizi eğitip çevre edinirseniz, benim gibi de 50.000 TL destek alırsınız. Bu iş klavyede bitmez.

Halla halla...
Dosya attığımı belirttim mi? Nereden biliyorsun benim konferans konferans gezmediğimi? Öpülmeyecek el, kaldırılmayan kıçları kaldırmadığımızı? Bu söyledikleriniz boş hocam. Ayrıca, biraz bilginiz olsa, elektrik ve elektronik sektörünün, TUBİTAK çerçevesinde işlem gördüğünü bilirsiniz.

Unutmadan, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

HakikatTR HakikatTR Nizamettingumus.Com.TR Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Müsteşar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 275 / 162
  • Ticaret 1, (%100)
Hoşaf diyerek söze giriyorsun da o hoşafın neler ihtiva ettiğinden bihabersin. Içerisinde kanserojen madde olmadan raf ömrü uzatılmış bir içecek geliştirilmiş. Yani rafta 2 ay duruyor ama içerisinde herhangi bir katkı maddesi olmadan tamamen -siz nasıl diyorsunuz- hah "organik" bir içecek. Bunu her gıda maddesinde yapabilirsen sağlıklı beslenebilir kanserden korunursun.

Tabi sizler bunları biliyorsunuz ama niyetiniz başka..

Imamlardan şikayetçi olan muaflık talebinde bulunsun. Kimse size zorla birşey vermiyor.
ahmet5542

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al