bylacoste adlı üyeden alıntı

Hocam Apple, yaptıklarıyla kendini kanıtlamış. Bakın ürünleriyle değil yaptığı şeylerle. Nasılki nike markası çıkışında ayrıkı reklam polikaları izlemişse Apple'da devrin ötesinde şeyler sundu. Samsung 5'' telefon çıkartırken Apple hala 3.5'' den öteye gitmiyordu bir duruşu vardı. Ve fiyatları uçuktu buna nazaran stabildi. En büyük farkıda buydu bence Android yada başka bir işletim sistemi yerine kendi sistemini kullandı. Bilgisayarındada böyle telefonundada böyle. Haliyle insanların markaya algıları değişti, farklı oldu. Bunun ötesinde Apple durumu farkına yıllar önce vardı ve zaten robot gibi ne koysan alıcak bir kitle oluşturdu. Bilerek yükseltmiyorlar. Başka bir açıklaması yok, yapamamak filan değil adamların elinde trilyonluk teknolojiler var.


digi dükkan adlı üyeden alıntı

Apple yaparsa olur. Ayrıca Apple bir şeyler yapacaksa eğer beta sürüm çıkartmaz, yapar ve olur. Yıllardır dizüstü bilgisayarlarda parmak izi okuma sistemi var ama bu sistemler hiç bir zaman iPhone cihazlardaki kadar sağlıklı çalışmadı, bu nedenle şu yaptı olmadı, bu yaptı olmadı; Apple mı yapacak çok saçma bir düşünce. Ayrıca çıkmadan bilemeyeceğim gibi, siz de bilemezsiniz. Bu nedenle en sağlıklısı bekleyip görmek olacak.


iphone yıllara nazaran sisteminde değişiklik yapmadı yıllardır 3 megapikselden en fazla vardığı nokta 8 megapiksel, yıllarca işte pc leri çok iyi virus girmez hacklenemez vs dendi viruste girdi hacklendide kendi fabrikalarında windows işletim sistemi barındıran bir düzen niye hepimiz biliyoruz hepimiz fiyatlarıda uçuk olduğunu biliyoruz en son modelinin ne kadar uçuk fiyatta olduğu çünkü windows milyonlarca platforma imza atıyor milyonlarca şeyi yapabileceğiniz androidte öyle açık kaynaklı ve gelişime açık her yıl daha iyi telefonlar yapılırken apple hiç bir şey yaptığı yok dediğiniz gibi robot kesime biraz özellik verip telefonu fahiş fiyata satıyor e siz bekleyelim görelim diyorsunuz fakat kıyaslandığında apple elinde kılıç dieğerinin elinde tabanca var biri uzay devrimine geçerken siz hala modern olmaya çalışıyorsunuz işte fark bu o telefon kasmıyor falan fistan iyi bir telefonda öyle fakat apple dayanıksız su geçiren, toz geçiren ve çoğu uygulaması para ile satılan bir düzen fark bu insanlar ücretsiz şeyleri daha iyi resimleri , daha dayanıklı telefonları, daha iyi müzik kalitesini, ve daha iyi şeyleri seviyor bu sadece marka özentiliği bence başka bir şey değil