kerimptk adlı üyeden alıntı

Benimde söylediğim şu beğenmiyorsan coca-cola boykotunu yapabildiğini yap. Gelipte burada sayfalarca muhalefet etme. En azından ortaya alternatif bir fikir at. Ki sözlerim bizzat sana söyleniş değil. Konunun en başından bu yana herkese.


İşte biz de diyoruz ki olay Coca Cola değil. Neden kimse hissedarlarının içinde İsrailli yahudiler olan telefonlarını, bilgisayarlarını hemen şimdi parçalamıyor? Pahalı olduğu için mi?

Olay şirketin nerede ve kim tarafından kurulduğu değil. Ben bir şirket kursam bu şirket Türk şirketidir diye desteklesen de eğer yatırımcıları ve hissedarları arasında İsrailli Yahudiler varsa senin sırf Türk şirketi diye desteklediğin şirket hissedarları nedeniyle İsraile para kazandırır.

Neredeyse dünya ekonomisini kontrol eden İsrail'in elinde sadece Coca Cola olduğunu mu düşünüyorsunuz. Farkında olmasanız da elinizin altındaki, evinizdeki her 3-4 eşyadan biri İsrail'e para kazandırıyor. Neden onlardan vazgeçmiyorsunuz?

2-3 ay sonra yeni telefonlar çıkınca bu kola boykotu yapanların çoğu düşünmeden gidip İsrailli hissedarlarının olduğu son model telefon alıp arkadaşlarına hava atacak.