wmaraci reklam
tr.link

İşsizim dedi, kendini yaktı!

12 Mesajlar 1.719 Okunma
acebozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Bugünkü bir haberde de kocaelinde yaşayan 45 yaşında bir baba , lise bire giden çocuğu pantolonu yüzünden derse alınmadığı için karısına ben çocuğuma bile pantolon alamıyorsam neden yaşıyorum deyip banyoda kendini asmış

İş var beğenmiyordur!!!!! Ondan alamamıştır.

Yazık. Bu zihniyete de yazık, yitip giden canlara da. Sessiz sessiz başlayan bu olaylar giderek şiddetlenmez umarım. Önümüzdeki aylar da daha çok duyacağız bu tür haberleri. Eve aylık 5k giriyor 3 kişiyiz biz bile zor geçiniyoruz. Kira+mutfak masrafı 2.5k geçiyor zaten. Elektrik su doğalgaz, yol masrafı, kişisel ihtiyaçlar, ek masraflar derken ucu ucuna yetiyor
FurkanCanoz Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Keşke dediklerimizden ders çıkarabilenler olsa . İnsanlar öyle bir ayrışmış ki . Haklı olsan da olmasan da eğer aynı tarafta değilseniz gram umursamıyor , olayı objektif değerlendiremiyor . Biz ne kadar anlatsak da , abartıyorsunuz bir şey yok hep stokçular , hep fırsatçılar , hep amerika , hep dış güçler deyip işin içinden sıyrılacak . Çok ilginç bir toplumdayız . ( ayrıca şunu da belirtiyim . Benim bugün eleştirdiğim kişi ve kişileri zamanında çocukken desteklerdim . Ne zaman büyüdüm , annem babamın değil de kendi düşündüğüme göre hareket ettim , o zaman şimdiki fikirlerim oluştu )
FurkanCanoz Browland

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al