-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İstanbul sunumu muhteşemdi gerçekten. Ama ülkemizin dini kimliği nedeniyle üyelerin oylamada tercihini Tokyo adına kullanmasına vesile oldu.
Yapacak birşey yok. Ülkemiz adına büyük bir kayıp. Yarın borsanın uçacağı ve doların ateşinin düşeceği bir gün yaşayabilirdik. Ülkemizin ticari, sosyal ve kültürel açıdan bir ivme kazanacağını tüm otoriteler zaten söylüyordu.
En önemlisi yaşadığımız bu düzensiz şehir İstanbul, olimpiyat hatırına yaşanabilir bir şehir olabilirdi. En azından her taraf metro ve hafif raylı sistem ile kısa zamanda toplu ulaşıma kavuşurdu.
Ben en çok minibüslerin kaldırılacağı bir dönemin başlayacak olması adına seviniyordum.
Aslında kaybeden İstanbul olmadı, dünya kaybetti. Çünkü bütün dinlerin, bütün ırkların, mezheplerin buluştuğu ve kardeşçe yaşadığı renklerin ambiansını görmekten mahrum oldular. Ben üzülececeğime onlar üzülsünler.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çünkü bütün dinlerin, bütün ırkların, mezheplerin buluştuğu ve kardeşçe yaşadığı renklerin ambiansını görmekten mahrum oldular.
///////////
ben burasına katılmıyorum son 2 3 senedir türk türke düşman oldu dinli-dinsiz ayrımları başladı ve daha bir çok sebeb sayabilirim ve bu yüzden yorumunun o kısmına katılmıyorum
www.mujdatsayar.com
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Öncelikle dini neden gösteren kişilerin dünyadan hiç haberi yok sanırım. Şikeler,dopingler,iç karışılık vs. bunların jüri üyelerini etkilediğini düşünüyorum. Bence daha çok gelişmemiz lazım ve artık beyinlerin daha aydınlık olması gerekiyor. Artık dinden dolayı,ırktan dolayı bahanelerini geçelim. Ve Türkiye'de dünyada nelerin döndüğünü görelim. Gerçi çoğu kişinin at gözlükleri yüzyıllar geçsede düşmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ne taklalar attın be tayyip, adam kesin konuşuyordu olimpiyat bizim olacak diyodu. batı medyasının haberlerine göre seçilmemelerinin sebebi polisin terör estirmesi (gezi) suriye olayları ve müslüman bir ülke olması, voleybolcu basketbolcu bayanların şort giymelerini eleştiren bir başbakanın olimpiyatı istemesi kocaman bir ironidir arkadaşlar
Tokyo'ya başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bütün yorumlara katılıyorum. Benim söylemek istediğim ülkemizin bulunduğu coğrafyadaki değerleri...
Yoksa insanların bunu kötü yönde kullanmış olmaları değil. Var olan değerlerimiz başka, onu doğru yönde kullanmamak başka..
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok değerli bilgiler sunmuşlar. Teşhisleri tamamen doğru.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yakuza lobisi...
coder, bike rider, hobbyist photographer
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
İlginçtir ki tokyo2020.com 2002 yılında satın alınmış :)
2 kişi bu mesajı beğendi.