Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Serbest kalmadı, hapis cezası aldı. İçeride bulunduğu süre dikkate alındı. Bir süreliğine dışarı çıkarıldı. Olay budur. Bir Fenerbahçe'li olarak hiç sevinmedim. Zaten içeri girecek yine.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Biliyorum ben izledim sabahtan beri o haberleri merak etme.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Furbolla pek ilgilenmesem de bende bir Fenarbehçe'liyim. Şike yapıldı mı, yapılmadı mı hiç bir bilgim yok, çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. Birine soruyorum "suçsuz" diyor, diğerine soruyorum "şike yaptılar" diyor. Hangisi doğru bilmediğimden konuyla zerre kadar ilgilenmiyorum.
İnsanlar bunu "futbol" diye izliyor, şike yaptılarsa cehenneme kadar yolları var, ha eğer yapmadılar iftiraya kurban gittilerse o zaman da o iftirayı atanların cehenneme kadar yolu var.
Ayrıca bunun gibi büyük tartışmalara-kavgalara neden olabilecek başlıkları WM Aracı'na yakıştıramıyorum, uygun bulmuyorum.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ben Galatasaray Taraftarıyım ama İnşallah şike olmamıştır diye avuttum kendimi. Çünkü maçları izliyoruz sonucuna göre seviniyoruz , üzülüyoruz hatta yeri gelince sinirden üzüntüden ağlıyoruz. Öğrenciler cep harçlıklarını biriktiyor , gerekirse aç kalıp forma alıyor, maça gidiyor. Ben sadece bu duygularımın önceden para ile satın alınmış olmasını istemiyorum. Futbola aşık birisi olarak istediğim tek şey buydu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Zaten benim amacımda bu suçu fenerin üstüne yıkmalarıydı. Baştan beri bahsediyorum bu adam kendisi için çalışıyor hiçbir fenerlinin bu adam tarafından umurunda olduğunu mu düşünüyorsun. Tabi ki hayır. Ama fener ilk zamanlar toplantılar, basın konuşmaları yaparak bizi ligten düşürün diye yalvarmadı mı yalvardı. Orası da ayrı konu. Ama o gün şike yaptık diyen o adamlara bu gün gidip sorsan yok ne şikesi diye söylerler direk.