lostyazilim
tr.link

Katıldığınız Online Sertifika Siteleri

5 Mesajlar 1.314 Okunma
lstbozum
tr.link

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar iyi akşamlar internetten üzerinden bildiğiniz mümkünse gittiğiniz makul ücretlerde olan sertifika siteleri söylermisiniz. Şuanda ben SertfikaPress'e gidiyorum yani orasını biliyorum başka öneren var mı Eğitimler bilgisayar ve mesleki olursa çok iyi olur ?

wmaraci
reklam

onuraysu onuraysu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web yazılım
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 71 / 73
  • Ticaret 6, (%100)
çizgi tagem sertifikalı ulakbim işortaklığı var ve niyazi hoca (kurucu) çok samimi birisi bir mail atın ücretsiz olmasına rağmen cevapları eksik etmiyor ve size eğitim veren kişiler devlette çalışan gerçek öğretmenler gönüllülüler topluluğu kısacası

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

dangera adlı üyeden alıntı

çizgi tagem sertifikalı ulakbim işortaklığı var ve niyazi hoca (kurucu) çok samimi birisi bir mail atın ücretsiz olmasına rağmen cevapları eksik etmiyor ve size eğitim veren kişiler devlette çalışan gerçek öğretmenler gönüllülüler topluluğu kısacası

Hocam teşekkürler kayıt oldum şuanda AutoCAD 2011 eğitimine katıldım peki sertifika olayı nasıl olacak burada tam çözmüş değilim ?

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
ÇizgiTagem 'i şiddetle öneririm. Gerçekten öğrenmek istiyorsan, orayı kullan. SertifikaPress'den de eğitim aldım (Sanıyorum 6 adet), bana kattığı tek şey, CV'de gösterecek sertifikalar :)

Ek Olarak: Bak bir de burası var ilgilenirsen. Aklıma şimdi geldi.

Burada önceden eğitimleri izleyip, sonra para verip sertifika alabiliyorsun veya para vermezsen katılım belgesi veriliyordu. Katılım belgesi olayını kaldırdılar. Öğrenmek için izleyebilirsin dersleri. Sertifikamda olsun diyorsan ücretini ödeyerek alabiliyorsun.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci

onuraysu onuraysu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web yazılım
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 71 / 73
  • Ticaret 6, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Hocam teşekkürler kayıt oldum şuanda AutoCAD 2011 eğitimine katıldım peki sertifika olayı nasıl olacak burada tam çözmüş değilim ?

hocam dersleri izliyosun sınavlar var 70 barajı var geçersen 5 sınav vardı hepsinde 70 i geçmen lazım sonra siteye resim yükle vesikalık sertifikanda yer alabilir sonra kargo adresi veriyosun gönderiyolar benim zamanımda kargo bedavaydı :D 2 sertifika 2 de tornavida seti göndermişlerdi TAMAMEN GERÇEK ÖĞRETMENLER ve GERÇEK EĞİTİM TÜRK YAPIMI destekleyelim yayalım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al