lostyazilim
tr.link

Lukas Podolski Galatasaray'da

13 Mesajlar 2.229 Okunma
acebozum
tr.link

muhammedkrmn muhammedkrmn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
Beyler Podolski iyi bir oyuncudur vede takım oyuncusudur iyi oynaması için dişlilerin takılmadan işlemesi lazım. Yinede senede 4-5 maç sneijder gibi kazandırabilir

elektronikssl
webimgo

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)

Sirvaliente adlı üyeden alıntı

Emin ol ki sen daha doğmadan önceki olaylarıda biliyorum. Evet o futbolcular Avrupa'da iş yapar Türkiye'de değil. Çünkü Türk futbolu ortada.

yaşın daha 22 orda yazdıgına göre, ha daha fazlaysa eger yanlış bilgi vererek üye olmussun demektir, durum böyle olunca ben dogmadan öncekileri bilme gibi bir lüksün olamaz..neyse konu bu degil , ben sana avrupa dan gelipte türkiyede tarih yazmış bir çok isim sayarım burda. baskalarıda sayar benım haricimde, herseye olumsuz yaklaşmayın artık hayatta, izleyelim görelim, boş adam degil bunlar bunu böyle bil,

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle bir konuya denk geldim bugün. (Sahte midir bilemiyorum). Sanıyorum futbolcular daha gelmeden önce yapılmış bu anket, sonuç ortada. Podolski kötü bir oyuncu değildir ama geçmişine bakarak oyuncu değerlendirip aldığımız için bu ülkede, futbolumuzun hali ortada.

Podolski kötü değildir ama son günlerde bu ülkeye gelenlerin çok çok arkasındadır.

Ekleme; Konu hakikaten varmış. Burada

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al