Sevgili Wmaracı üyeleri ve ziyaretçileri, sizlerden rica ediyorum bu tarz patlamalarda video veya görüntü paylaşmayın. Bizler bir terörist öldürüldüğünde ne kadar mutlu oluyor veya videoda dayak yediğini görüp içimiz ne kadar soğuyor ise bu şerefsizlerde o kadar rahatlıyorlardır..

Rica ediyorum sizlerden bunun bilincine varmanızı, bilincindeyseniz ise lütfen farkına vardırmanızı rica ediyorum. Çok öfkeliyim, gözlerim çok dolu ama yeminle elimden gelen bir şey yok. Küfür ediyorum, çok küfür ediyorum.. Daha sonra duâ etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Gerilim 'in yazdığı gibi, sürekli duâ edip beddua etmemek gerekiyor. Elimizden çok daha fazlası gelmesi lazım, oldukça fazlası! Toplum olarak önemsenmiyoruz, bombalar patlıyor unutup gidiyoruz daha sonra.. Ankara, İstanbul, Kayseri, Gaziantep vs.vs. sayamadığım daha nice şehirler ve ismini sayamayacağım binlerce insan..

Canım çok yanıyor inanın ne yazacağımı bilemiyorum, tüm kalbim kin ve nefret ile doldu! Yaralılara şifa diliyorum, ölenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına geçmiş olsun diyorum..