lostyazilim
tr.link

Meslek Lisesi Öğrencilerinden Öğretmene Büyük Saygısızlık

2 Mesajlar 717 Okunma
acebozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)
Meslek Lisesi Öğrencilerinden Öğretmene Büyük Saygısızlık

Blogumda yayınladığım düşüncelerimi aktardığım bir yazımı-haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Birkaç gündür sosyal medya’da yayılan bir video’dan bahsetmek istiyorum. Video Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesi’nde kaydedildiği açıklanmış. Görüntüler sosyal medya’da hızla yayılmasının ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç video’nun Ahievran Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çekildiğini onaylamış.

Kaymakam Soruşturma Başlattı
Haber sitelerinden gördüğüm kadarıyla 3 öğrencinin ismi geçmiş. Fakat video'dan bakacak olursak tüm öğrencilerin öğretmene karşı yaptığı saygısızlıkları görebiliyoruz. Üstüne üstünlük öğretmen hakkında da soruşturma açılmış. Öğretmenin bu durumda hiçbir suçu olduğunu düşünmüyorum. Video' da ki kırmızılı öğrenci resmen öğretmeni taciz etmiş bu büyük bir suçtur. Diğer öğrenciler de bu kırmızılı öğrenciye istediklerini yaptırmış kahkahalarla gülüşlerle destek çıkmıştır. Bir öğrenci de çıkıp karşı koymamıştır. Yazık cidden nesil nereye gidiyor diye söyleniyor doğru. Bu nesil nasıl bir nesil nasıl bir rezalettir bu. Senden kaç yaş büyük bir adam, bir öğretmene karşı nasıl bu kadar saygısızlık yapılabilir. Bizde öğrenci olduk, bizde hocamızla eğlendik beraber güldük beraber eğlendik fakat hiç böyle bir şey yaşamadık.

Öğretmen için söyleyecek olursa, çok çok iyi sabretmiş. Nasıl bu kadar dayanabildi hayret içinde kaldım. Kim olsa aynı şeyi yapar diyeceğim fakat öğretmenin yerinde başka birisi olsa bu kadar sabredemezdi. Soruşturma öğretmenin olayı bildirmemesinden dolayı açılmış fakat kim bilir adamcağız nasıl düşündü. Yaşlarına verdi, öğrencilerinin başı yanmasın istedi belkide. Bu durumda öğretmenin hiçbir suçu yoktur. Nasıl bir vicdan bu cidden pes.

Kaynak: https://yazarbey.com/corluda-bir-lisede-ogretmene-yapilan-buyuk-saygisizlik.html

eskisehirwebtasarim.net
googleasistan
webimgo

tugrayaldiz tugrayaldiz tugra.dev Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci, Web Developer
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 98 / 140
  • Ticaret 10, (%100)
https://m.wmaraci.com/forum/konu-disi/skandal-goruntuler-ogretmeni-itip-kakiyor-488506.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al