Yabancı dizi severlerin hayranlıkla izlediği dizilerin başında gelen Mr. Robot’tan yeni haberler geldi. USA Network kanalı 13 Aralık tarihinde dizinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceğiyle ilgili önemli bir duyuru yaptı.



Rami Malek ve Christian Slater ikilisinin başrolünü üstlendiği dizi de bildiğiniz gibi Malek, Elliot Alderson karakterini canlandırırken Christian Slater ise diziye ismini de verdiği Mr. Robot ile ekranlarda yer almaktadır. Aslında her ne kadar Mr. Robot karakterini Christian canlandırıyor olsa da dizinin asıl kahramanı hiç şüphesiz Rami Malek’tir. Gündüzleri normal bir bilgisayar programcısı olan Malek, geceleri ise amansız bir hackera dönüşüyor.



Hazır bu konuya gelmişken sizlere birde itirafta bulunayım, dizinin ilk iki sezonunu izledim ancak üçüncü sezonunu henüz izlemedim. Nedendir bilmiyorum ancak diziye biraz uzak kaldım diyebilirim. Herneyse konumuz bu değil.



Asıl haberimize dönecek olursak dediğim gibi USA Network, Mr. Robot dizisinin 4. sezonuna onay verdi. Zaten bu kadar reyting alan bir dizi içinde başka bir türlü haber beklenemezdi. Mr.Robot dördüncü sezonunun nasıl bir eksende ilerleyeceği henüz netlik kazanmamakla birlikte Mr. Robot ve Elliot ile yeni maceralara yelken açacağız.

Mr. Robot dizisini takip ediyor musunuz?

Kaynak: Ecmelinblogu