Need for Speed bu sene yaptığı oyun ile bizlere büyük bir oyun zevki yaşatmıştı. Need for Speed yapımcısı olan Electronic Arts yeni isim hakları alarak kafamızda acaba yeni bir oyun mu geliyor sorularını canlandırdı. Gelecek oyun acaba nasıl olacak?

Yapım aşamalarına başlandığına dair haberler

Need for Speed'in bu sene çıkan oyunun hemen ardından yeni bir oyuna başlandığına dair bir çok dedikodu ortaya atılmıştı. Bu dedikolar hala gündeme gelmeye devam ediyor. Oyunun geleceğine dair büyük dedikodu ise bir gün önce bir kaç gün önce Electronic Arts tarafından alınan isim hakları. Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nden alınan bilgilere göre 7 Kasım tarihinde Need For Speed Arena adı Electronic Arts tarafından alınmış.



Detay bölümüne Bilgisayar Oyun Yazılımı işlenmiş!

EUIPO üzerinde bulunan bilgilerin detay bölümünde açıklama kısmına "Bilgisayar Oyun Yazılımı" eklenmesi bu ihtimali büyük bir oranda arttırıyor! 2017 yılında karşımıza çıkış yapacak oyunun adının Need For Speed Arena olması büyük bir olasılık. Şuan için herhangi bir kesin açıklamanın yapılmadı ve sizlere sadece göze batan büyük ihtimalleri bildiriyoruz.



Şöyle bir şey var ki çıkardığı oyunlar ile çok büyük bir başarı sağlayan Electronic Arts firmasının Battlefield 1, Titanfall 2'nin ardından Need for Speed duyurusu yapması beklenir bir olasılık.

Kaynak: Need For Speed Arena mı geliyor?! | Oyun Tavsiye