lostyazilim
tr.link

Nil Erkoçlar Erkek Olmuş Yeni İsmi "Rüzgar"

4 Mesajlar 4.318 Okunma
lstbozum
tr.link

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)
Emret komutanımda gördüğümüz şu güzel kız erkek olmuş.

Gördüğümde bende çok şaşırdım, hemde tamamiyle erkek olmuş.

Yeni ismi Rüzgar ile yeni hali;

Ayşe Arman'ın Nil ile ropörtajının bir kısmı;

Nil olarak var olduğum müddetçe ben bir yalandım

26 yaşında.Oyunculuğa 10 yaşında reklam filmleriyle başlıyor, 15 yaşında Molped reklamında oynuyor, sonra dizi oyunculuğuna geçiyor. Sadece yetenekli değil, çok da güzel bir kadın.Fıstık gibi. İşte aynı Nil, şu anda karşımda erkek olarak duruyor. 3 hafta önce, ameliyatla erkek olmuş.Gazetelerde çıkan haberler doğruymuş.Fakat sadece bedeni değil erkek olan.Karşımdaki erkek, yeni adıyla Rüzgar, gerçekten bir erkek.Bütün enerjisi, verdiği his, beden hareketleri, konuşması, sesi, mimikleri…İnsan hayret ediyor.Kollarındaki dövmeler, oturması, kalkması, yürüyüşü… Ve göğsü dümdüz. Memeleri yok edilmiş. Bacağından da erkek cinsel organı yapılmış.20’li yaşlarında yakışıklı, alımlı bir erkek.Her şeyiyle erkek, güzel bir erkek.Kadınken de güzelmiş o ayrı.Ve o güzel kadın bedeni, 26 yıl boyunca içinde bir erkeği gizlemiş.Hatta hapsetmiş. Ve sonunda Rüzgar Erkoçlar, kendi özbenliğine kavuşmuş. Hakkında çıkan haberlerin aslını, birinci ağızdan duymanız için bana aşağıdaki röportajı verdi, yoksa konuşmaya, ortalığa çıkmaya niyeti yok…Büyük mücadeleler vermiş bu genç adama şans diliyorum. Ben onu çok sevdim. Yolu açık olsun.

wmaraci
reklam

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
oha hemen müslümanlığa bağlamışlar :D

Helal olsun. Böyle insanlara ihtiyacımız var bizim. Tabulaşan ilkel düşüncelere değil. Bir insan kendini nasıl hissediyorsa öyle yaşamalı. Etrafımdaki insanlar benim hakkımda ne düşünür diye değil. Eğer; "İnsanlık veya din, nasıl doğdunuz ise öyle öleceksiniz. Kendinizi farklı hissediyorsanız, hissetmeyi bırakın ve benim istediğim gibi yaşayın" diyorsa, işte orada hayvanlardan farkımız kalmıyor. Madem düşünemicez, kendi kararlarımızı kendimiz veremicez, niye varız. Niye düşünme yeteneğimiz var. Niye Farklılaşma duyguları içerisindeyiz.
Batuhan Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Riza Riza 1337 @ trendyol Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)
Çok zor bir durum gerçekten , Allah kimseyi bu duruma düşürmesin , çoğu kişide hemen başka konulara bağlamışlar , mantıklı düşünceye davet ediyorum. :)

Detaylı bilgiyi : http://birbak.mynet.com/detay/foto-analiz/nil-neden-ruzgar-oldu/22997/ dan alabilirsiniz.

1337

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar konuyu tartışma için açmadım, sadece şaşırdığım bir bilgiyi değiştirmeden sizinle paylaştım. Tabi ki herkes kendinden sorumludur, kimse kimseye karışamaz.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al