Bu bir telefon **************lığı haberidir, aman dikkat edelim diye, bu konudaki yazımı paylaşmak istedim.

++++++++++++++++++++

Gün geçmiyor ki yeni bir telefon **************lığı yöntemi çıkmasın. İşte onlardan biri de az önce telefona mesaj göndermiş. Sözü daha fazla da uzatmadan, 053172863## numaralı telefonla yapılan en yeni telefon **************lığı dümenini sizlerle paylaşıyorum.



Abi ben murat benim teyzeoglugil örenyerindeki zeytinlikten on iki bucuk kilo altin cikardilar bu altinlar ufak ufak bilye şeklinde altinlarin üzerinde yazi yada resim yok çiktıgında üzerinde yeşil küf gibi bir sey vardi yikadik temizledik simdi pırıl pırıl bu altınlari elimizden cikarmamıza yardım et yari parasi bizden sana helal olsun ben koyden ayrilamiyorum beni acil ara senden haber bekliyorum selamlar



Gelelim bu telefon **************lığı mesajının analizine… 053172863## nolu telefondan gelen Mesaj o kadar güzel hazırlanmış ki aramamak için zor tutar insan kendisini… Fakat aldatıcı bir durum olduğu kabak gibi ortada. Muhtemelen bugün birçok kişiye bu mesaj gönderilecektir. Sakın ha bu telefon **************lığı numarasına kanmayın. Muhtemelen sizden bir miktar para istenecek ve sözde altınların yarısının size verileceği söylenecek.

Mantıklı mı? Elbette ki tamamen MANTIK DIŞI!

KAYNAK; http://www.bakalimbilelim.com/orenyerindeki-zeytinlikten-125-kilo-altin/