okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani biz bu adamlara ne zaman güvenebileceğiz anlamıyorum. Bu nası bi iştir koskoca ösym nin sitesi her sene çöküyor. Bu kadar mı aciz bu adamlar anlamış değilim.
The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases
Böyle bir hata geliyor bu ne demek ve nasıl, ne kadar sürede düzeltilebilir bilgi verebilcek olan varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Allahtan ilk 10 tercih yaptım gerisi kaldı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hatayı görmedim fakat senin yazdığına göre kayıtların tutulduğu database tamamı ile dolmuş. Problem giderilmiş sanırım, şuan siteye erişim sağlanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son gün akşama kadar çöker 3/5 kere daha.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aday işlemlerinde hata hala var.
The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
İlla sövelim mi yani? Bunu mu istiyorlar anlamıyorum. Kimse bana niye son güne bırakıyorsun demesin. Zaten beklediğim PMYO sonuçları bugün açıklandı. Ki zaten ÖSYM bana 3 Ağustos'a kadar tercih yapma hakkı vermiş. İster ilk gün yaparım ister son gün. Ne biçim bir iştir bu ya. Tamam sorun olabilir de bu sorunun farkedilmemesi büyük rezillik. 2,5 saattir sorun var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Devlet engellilere sınav yaptı.60 bin engelli girdi sınava.Adı ÖMSS.Birçoğu da üniversite sınavlarına girmiş insanlar.Adamların sınav sonucu haftaya bırakıldı.Sebep:
Haftaya ankarada büyük bir salonda toplu olarak törenle açıklanacak.Düğmeye basılacak.Dünyadaki ilk özürlü sınavını biz yaptık denilecek.Adama sormazlar mı.Dünyada özürlüleri sınav yapmadan işe alıyorlar,özürü büyükse emekli ediyorlar.Şimdi o engellilerin hiçbiri tercih yapamadı,yaptıysa da büyük ihtimal gidemeyecek.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-