-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
3D Modelleme / Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PayPal kapandığı için alternatif olarak Payoneer'a yönelmeyi düşündüm fakat kafam soru işaretleriyle dolu.
1. Enpara kartım var, bu kartı kullanarak Payoneer'dan para çekebilir miyim? eğer çekebilirsem kur fiyatlandırmaları ne kadar, kesinti var mı? bunun hk. internette bilgi bulamıyorum. Swift masrafları hk. bilgisi olan var mı? (Bazı forumlarında bir kaç sene önce açılmış konulara baktığım zaman birisi Swift sistem doları 0,50 olarak sayıyor. Yani kendi kurunu kendisi belirliyor demiş. Bu ne kadar doğru?)
2. Mastercard tabanlı Payoneer kart siparişi verip onun üzerinden ATM'de çekim yapmayı düşünürsem çekim başına $3,50 alıyormuş. Ayrıca Kartın etkinleştirmesi $10 (bu ne anlama geliyor? kart ücretsiz değil miydi?) ve aylık $30 dolar mış.
Swift sistem mi daha karlı yoksa Payoneer kart siparişi vermek mi? ayrıca bu duyduklarım ne kadar doğru? bilen birisi varsa gerçekten çok teşekkür ederim.
(Konu yanlış yere açıldıysa affola.)
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
yıllık 30 dolar kendi sitesinde fiyatlandırma var bende bu ayın 15 inde ödeme alıp çekmeyi denicem şimdilik fikrim yok kartıda almadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobil Ödeme Bozum
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Atm'de çekim yaparken 3.5$ Payoneer kesintisi ve bir de bankanın kendi kesintisi var.
yakup
satılık adsense hesabları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Payoneer 'e paranız gelince karta yükleme yaparsınız. Bunu 2 saat içinde yapsıın isterseniz 5$ 2 gün içinde yapsın isterseniz 2$ ödersiniz. Ben bir süre kullandım çok sevemedim, paxumm kart istedim yakında gelirse onu deneyeceğim. Paypal mumla aranıyor resmen.