lostyazilim

Recep İvedik 4 Geliyor

24 Mesajlar 4.011 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Recep İvedik karakteri zaten kimyası bozuk biri yani sıradan bir insanmış gibi film çekmesini beklemeyin. Ufak argolar her filme renk katar Celal ile Ceren'de durumu biraz abartmıştı ama ben Şahan'ın filmlerini beğeniyorum.

@[COLOR=#22229C]shateiel[/COLOR]'in yorumunada katılıyorum.

wmaraci
reklam

aslanates aslanates deli olmak varmış.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** F**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 16 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
yav bari burada rahat bıraksın bizi. bu adam sektöre de topluma da hiç bir şey katmadan paraya para demiyor. recep ivediğin kendisi zaten şahan gökbakar. filme gerek yok ki.

Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..

trgy trgy Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 390
  • Beğeniler 32 / 209
  • Ticaret 16, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Atalay Demirci ?

Ayrıca siz kaliteye değilde şebekliğe gülüyorsanız o ayrı bir mevzu , biz kalite arıyoruz seviyeyi ve ahlaki değerleri koruyanlar , kaliteyi verenler karşılığını alır

Unutmayalım ki maymunda şebeklik yapıp güldürüyor etik dışı hareket etmiyor eğitildiği zaman sahibine sadık şekilde hareket ediyor

Şahan'ın yaptığı recep karakteri yolda giden birilerine bağırmak kütüphanedeki bir kadına ters davranması pizza restorantını dağılması fitness salonundaki etik dışı davranışlar gençlerimize ailelerimize çocuklarımıza nasıl etkisi olduğu belli oldu bu sadece Şahan veya recep için değil birçok yapımcı birçok film için aynı sözlerim geçerlidir

Gelip bana saga sola yalakalik yaparak uste cikmis adamlari ornek gosterme. Ornek gostereceksen Beyazit Ozturk, Cem Yilmaz'i ornek goster. 2 gunluk adami komedyen diye cikarma karsima.

Demekki sen de merak etmissin ve sonuna kadar izlemissin. Benim bahsettigim olay o. Yoksa komikliginde falan degilim olayin. Adam izlettiriyor mu izlettiriyor. Gulduruyor mu gulduruyor. Amac da bu zaten. Bizim insanimiz basit olmasin abuk subuk esprilere, argolara gulmesin o zaman. Adam zorla mi bilet aldiriyor insanlara?

Veliler de veli olsunlar cocuklarina izletmesinler. Zaten 13 yasindan kucukler ancak velileri ile girebiliyor. Velisi izin veriyor ki izliyor.

anilgzl anilgzl Mobilya Dekorasyon Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mobilya Dekorasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 148 / 341
  • Ticaret 33, (%100)
Recep ivediğin ilk filmine diyecek yok ama 2 ve 3 beni ilk filmdeki gibi etkilemedi. Bence tadında bırakması daha iyi olur, 4'e gerek yok.

"...bir daha gel, gel samsundan..."
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al