Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yasaklarla ülkelerin ve milletlerin hiçbir yere gelemediği bir gerçek. Ben içki ve sigara içmem, ama içene de engel olmam. Çünkü ben laik, demokratik ve özgür doğmuş bir ülkenin vatandaşıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Allah'a şükür içkiyle ve sigarayla işim olmaz ama son zamanlardaki gündemden sonra bu reklamlar müthiş. Helal olsun. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Ülkemizde insanların olaylara tepki göstermesi güzel birşey. Bana göre bilinçli insanlar yanlışlara karşı durur. Bu cümlemden içki yasağına karşı olduğum anlaşılmasın tam tersi katılıyorum. Onca kendini bilmez insan ne halt yediğini bilmiyor sapıtıveriyor. Burada adabıyla içen insanda yanıyor belkide ama eskilerin söylediği gibi kurunun yanında yaş ta yanar. Olayları çift taraflı düşünüp genel olarak ele almalıyız. Şahsen ben alkol ve türlerini, sigarayı vs kullanmıyorum. Çevremdeki insanlar insanlar bunu bilir ve ne benim yanımda sigara içerler nede alkol aldıklarında yanıma uğrarlar.
Önce insan kendini eğitmeli... Bugün senin okulların tel örgülerle çevrili, stadların maç izlemesini bilmeyen holiganlarla dolu... Bu yüzden olaylara tepkisiz kalmadığımız gibi kendimizide geliştirmekten kaçınmayalım...
Yanlışım varsa affola ama bu ülkede alkolün verdiği yükü kaldıramayacak insan sayısı kaldırabilenden fazla...
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu