Siyasetle konunun ne alakası var :D Suriye mi parti hatay mı eli silahlı adam mı .
Habere bakarsak ...
Kaynak OdaTv ise 5 kere düşün bi 10 kişiden de teyit et öyle inan derim. Adam yüksek ihtimal özel harekatçı yada benzeri bir görevli olabilir, tamam suriyeliler silahla falan giriyor ülkede cirit atıyor ama bu şekilde şehirlerde dolaşmayı göze almazlar. Zaten sınırdan girince özel harekatçılar silahları teslim alıyor, tamamen kimseye görünmeden bile gelse şehirde şu tiple şu herifi esnaf bile çevirir döver elinden o silahı alır. Polise teslim ederler. Ortam da hiç öyle aga siz çatışadurun ben bi tütün ikramiyesini çekiyim geliyim tarzı bir yer değil. Çatışma bölgesiyle yerleşim hele ki o boyutta bir bankanın bulunduğu yer arasında baya bir mesafe vardır. Ziraat değil yani hsbc bu . Köye şube açamaz.
Yine bölgede oturanlar daha iyi tarif edebilir.
Daha az önce başka siteleri yazmıştım bu da onlar gibi kara propaganda aracı.
Bir olay mı var iktidarın kötülüğüne mi 1 e 5 koyar yayınlar üstüne metinleri de kendileri uydururlar affetmezler. Öyle bir site .
Nasıl ki habervaktim,ensonhaber,haber7,akit,y.şafak falan muhalefetin kötülüğüneyse yalandan dolandan çekinmiyor 1 e 5 koyuyor bu da öyle bir site işte.
En çok dert yandığımda aydın doğanın kanallarına muhtaç kalmamız. Herşeyden çok bu koyuyor . Habercilik olayı o kadar boka batmış ki en iyileri doğan grubu işte öyle hesaplayın.