lostyazilim

SON DAKİKA ! TSK'dan Dağlıca açıklaması: 16 asker şehit, 6 yaralı

15 Mesajlar 1.580 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Ak partili değilim, ak partinin .... ( doldur burayı )

hdp heyeti alıp tskya teslim etti.

pkk öldürme işlerine bakar, hdp cenazeleri getirerek şirin gözükmeye çalışır.

wmaracı
wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Ak partili değilim, ak partinin .... ( doldur burayı )

hdp heyeti alıp tskya teslim etti.

pkk öldürme işlerine bakar, hdp cenazeleri getirerek şirin gözükmeye çalışır.

ne yaparlarsa yapsınlar, burada bir olay yaşanmış ve doğru mu yanlış mı tartışması vardı sonuçlanınca bende bunu paylaştım, bu beni hdpli falan da yapmaz

Sıkıntınız varsa gidip oradan cenazesini bile alamayıp köylüleri eski vekilleri gönderen tskya söyleyin böyle bir durumu yaşatmasın biz de yazmayalım. Cenaze almaya giremedikleri bölgeye hangi hakla askerleri ölüme gönderiyorlar ? Hiç bunu yazdınız mı şu forumda .

Çıkıp televizyonlarda övüne övüne şehit haberinde bile yalan söylemekten utanmayan başbakana söyleyin de halkın teslim alıp askere teslim ettiği şehit cenazeleri için özel komando birliklerimizin operasyonuyla diye yalan söylemesin biz de yazmayalım .

Yaşananlar zorunuza gidiyor diye bunu paylaşanlardan sinirinizi çıkarmaya çamur atmaya hakkınız yok.

Cenazeleri hdpliler köylüler taşıdı diye hdp aklanmış ya da güzellenmiş de olmaz, belli ki örgütle bağlantılılar, yoksa askerin giremediği bölgeye nasıl girsinler sonucu çıkar

• Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
hdplisin ya da değilsin, sana direk bunu söyledim mi ?
yaşananlar zoruma gidiyor kısmı, evet askerler ölünce zoruma gidiyor. yaralı olarak aldıkları teröristleri neden öldürmediler diye sinirleniyorum.
Ben senin konularda yazmana bakınca devlete olan kinini görünce, e doğal olarak pkk hdp konuları da denk gelince yani hiç gözetmeksizin hangi konuda olursanız olun direk devletin hükümetin karşısında kim varsa onu arkana alıp sallıyorsun devlete.

paşa, sana devletin, hükümetin yanlışllarını söyleme demiyorum ki, bazen bazı konularda biraz zaman geçmesi lazım, sonra sözler söylenmesi lazım. hani insanların acıları taze ya, sende fırsat bulup hemen hooopp balıklama atlıyorsun ya, ondan diyorum.

wmaracı

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

hdplisin ya da değilsin, sana direk bunu söyledim mi ?
yaşananlar zoruma gidiyor kısmı, evet askerler ölünce zoruma gidiyor. yaralı olarak aldıkları teröristleri neden öldürmediler diye sinirleniyorum.
Ben senin konularda yazmana bakınca devlete olan kinini görünce, e doğal olarak pkk hdp konuları da denk gelince yani hiç gözetmeksizin hangi konuda olursanız olun direk devletin hükümetin karşısında kim varsa onu arkana alıp sallıyorsun devlete.

paşa, sana devletin, hükümetin yanlışllarını söyleme demiyorum ki, bazen bazı konularda biraz zaman geçmesi lazım, sonra sözler söylenmesi lazım. hani insanların acıları taze ya, sende fırsat bulup hemen hooopp balıklama atlıyorsun ya, ondan diyorum.

Yani şehit haberleri hakkında bilgi verirken bile utanmadan yalan söyleyenler suçlu değil bunu buraya yazan ben mi suçluyum ?

Devletin hangi düzgün işini eleştirmişim kin beslemişim ? Adamlar göz göre göre yüzümüza baka baka yalan söylüyorlar, 5 dk içinde kendi dediklerini inkar ediyorlar, özel komando birlikleri diye anlattıkları olay da cenazeleri oradan alan köylüler çıkıyor ve bu rezillikleri yapanlar değil ben suçluyum ...

Tamam ben suçluyum ülke de olan biten bu kötü olayların suçlusuda benim.
denizbabasi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Tamam paşam, haklısın.
Uzatmayacağım.

wmaracı
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al