Merhaba arkadaşlar,
Normal şartlarda böyle konuları şahsen dile getiren biri değilim. Fakat bugün okuduğum bir haber beni şahsen etkiledi. Bursa'da yaşayan bir bayan arkadaşımız baş ağrıları sonucu hastaneye gidiyor ve aslında ağrılarının sebebinin beyin tümörü olduğu anlaşılıyor.
Doktorlar en uzun süre zarfında iki haftada ameliyat olmasının şart olduğunu bildiriyorlar. Fakat ameliyatın masrafları 35.000 TL...
Arkadaşımızın ailesi orta gelirli düzeyde bir aile ve parayı ödeyemiyorlar. Merve Akgün'ün kendisiyle şahsen 15 dakika önce görüştüm. Arkadaşları aralarında 4000 toplamış, haberler de yayımlandıktan sonra 1000 TL gelmiş. Yani toplam 5000 toplanmış.
Sizden ricam şu;
Bu forumda ki insanları duyarlı, bu piyasada az çok bişeyler kazanabilen insanlar olduğunu düşünüyorum. Gönlünüzden ne kopuyorsa aşağıda vereceğim hastane raporu,gerçek kişi olduğuna dair belgeler,haber sitesi linkini inceledikten sonra yardımcı olmanızdır.
Ayrıca yardım gönderimi yapan arkadaşlar yoruma rakamı bildirirse sevinirim. Bunun amacı şu Wmaraci ailesi olarak ne kadar yardımcı olduğumuzu hepimiz görmek isteriz.
İncelenecek belgeler aşağıdadır;
Hastane Raporu
Gerçek kişi olduğuna dair belge ( Öğrenci Belgesi )
Haber Linki
Haber Link
Hesap ve İletişim Bilgileri
Merve Akgün
merve.akgn11@gmail.com
akkus.betul@hotmail.com
0545 543 44 07
Türkay Karabaş
turkaykarabas19@hotmail.com
0545 543 44 06
Yardım Hesabı:
Merve Akgün
Ziraat Bankası
Şube: Yalı / Bartın Şubesi
Hesap Numarası: 1631-62043073-5001
Iban Numarası: TR04 0001 0016 3162 0430 7350 01 - BURSA
Wmaracı ailesinin topladığı toplam tutar:
40 TL
Ek Olarak: Arkadaşlar,
Açılışı ben yapıyorum. Şuan çalışmadığım için malesef 20 TL bağışta bulunabiliyorum.
Arkadaşlar ameliyat için gerekli para toplanmış. Bilgilerinize.
Ayrıca Merve ile görüştüm. Fazla gönderilen parayı ihtiyaç sahiplerine bağışlayacakmış. Bilginiz olsun.