-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin gibi benimde aklımda fikirler var. Ama bu fikirleri sözleşmelerle yapmak istiyorum? Her ikimizde cıvımayalım diye. Ne ben yaptığım işte cıvımayayım ne karşımdaki müşteri.
Bunun en iyi yolu sözleşme olduğunu düşündüm. Ancak internet üzerinde sözleşmeli bir girişimim hiç olmadı. Bizimkisi taktik maktik yok bam bam bam gibiydi.
Ama artık bir kademe daha yükselmek için bu şeye başvurmak istiyorum. Hem daha profesyonel durur.
Freelance sözleşmelerine baktım ama örnek bir sözleşme göremedim. Bu sözleşmeleri imzamala olayını da bilmiyorum. Nasıl imzalanıyor? Fiziksel olarak gidebilseydim kağıtları imzalardık. Ama sanalda bu nasıl işliyor hiç bilmiyorum.
Yardımınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.
Teşekkürler.
Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Normalde Kurumların sanal imzası bulunuyor. Ancak, siz şahıslara iş yapacağınız için benim bildiğim kadarıyla bu durum mümkün değil.
Bunu Bi ihtimal üyelik sözleşmesi tarzında birşeyi yapabilirsin.
Bir web sitesi kurup, Siteye TC KİMLİK bilgilerini kullanarak üye olunmasını, ve iş alış-verişini sözleşmeye dayandırabilirsin.
E-ticaret sitelerinde ki sözleşme işleyişlerini araştırırsan işine yarayacak şeyler bulabilirsin sanırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...