lostyazilim

#suruçtakatliamvar LANETLİYORUZ

56 Mesajlar 10.157 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Saldırıyı her kim, hangi örgüt gerçekleştirdiyse Allah onları rahata erdirmesin. Her kim ki, ölenlerin İNSAN olduğunu düşünmeyip "yok kürt yok işidçi yok bilmem ne" diye düşünerek "iyi olmuş, oh olmuş" yorumlarını yapıyorsa Allah onların da belasını versin.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Turkgucu21

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)

"]

[/URL]
Rekomedya domaintescille nettebilgi

kişi bu mesajı beğendi.

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Neden toplanmışlardı ki oradakiler?
Bir yere mi gidiyorlardı ?
Nedeni neydi ?

wmaracı

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Başımıza ne geldiyse bu sağduyudan geldi zaten. Her şeye sağduyu ile yaklaşmak zorunda değil kimse. Sağduyu ile tavizi çok karıştırır olduk.
AlfaOis

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

konusal adlı üyeden alıntı

Neden toplanmışlardı ki oradakiler?
Bir yere mi gidiyorlardı ?
Nedeni neydi ?

Kobani'nin yeniden inşaası ile ilgili bir konferans vardı.

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Başımıza ne geldiyse bu sağduyudan geldi zaten. Her şeye sağduyu ile yaklaşmak zorunda değil kimse. Sağduyu ile tavizi çok karıştırır olduk.

Sağduyulu olmamak ayrı yapanları desteklemek ayrıdır sağduyudan kimse kaybetmez.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Responsive Responsive Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 86 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

Sağ duyu için tebrik ediyorum arkadaşlar

ne alırsan 1 tlciye git kova al git kumdan kule yap sen çocuk

Ne zamandan beri pkk seviciliği yapmayan insanlar çocuk yerine konulur oldu ? Pkk denen terör örgütünü meşrulaştırmak için her olayı dramatize etmekten vazgeçin. Ben daha doğuda pkk tarafından katledilen gencecik öğretmenlerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi unutmadım. Yasin Börü'yü unutmadım. Unutmam da.

Bugün katledilenler de (olaydan bağımsız masumları tenzih ediyorum) pkk yardakçılığı yapmak için Ayn El Arab'a giden terör sevicileriydiler. Gidemeden öldürüldüler. Su testisi su yolunda kırılır arkadaş. Kimse barış, özgürlük diye laf kalabalığı yapmasın. Romantik cihangirliler sizi.

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Kobani de ki son durum nedir peki ?

Bir de, sağduyu evet olsun diyelim de.
Sağduyu derken, olay olduktan sonra ki hdp'nin açıklamalarına ne diyoruz ? Nerede sağduyu ? Nerede birlik beraberlik içinde olalım sözleri ?

wmaracı

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Responsive adlı üyeden alıntı

Ne zamandan beri pkk seviciliği yapmayan insanlar çocuk yerine konulur oldu ? Pkk denen terör örgütünü meşrulaştırmak için her olayı dramatize etmekten vazgeçin. Ben daha doğuda pkk tarafından katledilen gencecik öğretmenlerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi unutmadım. Yasin Börü'yü unutmadım. Unutmam da.

Bugün katledilenler de (olaydan bağımsız masumları tenzih ediyorum) pkk yardakçılığı yapmak için Ayn El Arab'a giden terör sevicileriydiler. Gidemeden öldürüldüler. Su testisi su yolunda kırılır arkadaş. Kimse barış, özgürlük diye laf kalabalığı yapmasın. Romantik cihangirliler sizi.

Yavru kurtlara bak sen hele. 30 adet insan öldürülmüş. Bakın insan diyorum. Ki terör eylemi için toplanmış insanlar da değildi öldürülenler. Kobani'deki insanlar için bir şeyler yapmak isteyen gönüllülerdi. Romantik cihangir solculuğunu da öğrenmiş yerim:)

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Responsive adlı üyeden alıntı

Üzülemediğim saldırıdır. Pkk terör örgütünü desteklemek için Suriye'ye giden terör sevici bir grubun başka bir terör örgütü tarafından öldürülmesidir bu. Oraya gitseler zaten öldürüleceklerdi. Tek sorun, bu olayın Türkiye sınırları içerisinde yaşanmasıdır.

PYD bir terör örgütü falan değildir, sivillere yönelik şiddet içeren hiç bir eylem planlamaz ve yapmaz. Amaçları kendi topraklarını ailelerini savunma koruyabilmek gibi şerefli onurlu her insanın yapması gerekenlerdir. Şeref sahibi olmadan anlaşılamaz . Aileye tecavüzü katliamı namussuzluğu yenmek için savaşmak terör diyenin bunları kabullenenin şerefi onuru sorgulanır ...
Kimsenin başına gelmesini istemem söylemesi bile acı ama bir kere düşün kendi ailenin o duruma düştüğünü, ne yapardın ? Kuyruğunu kıstırıp Işid denen namussuz allahsız barbarlardan kaçarmıydın yoksa PYD gibi kendi halk ordunu oluşturup mücadele mi ederdin ? Bildiğim kadarıyla atalarımız PYD gibi kadınlı erkekli savaşarak bu topraklarda varlıklarını kabul ettirmişlerdi demek onlar da teröristmiş ...

Giden gençler her milletten her şehirden oraya destek için yardımcı olabilmek yanlarında olduklarını gösterebilmek için gitmişti. İnsanlığın gerektirdiği de bu olmalıdır. Tabi siz ister sevinir ister üzülürsünüz o da sizin kararınız.

Ülkenin en güzel insanlarından 30 kardeşimiz katledildi. Bana göre üzülmemiz gereken bir olay.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al