Bu sıralar Facebook’da bir arkadaşım sayesinde denk geldiğim eğlenceli ve biraz da politik esprileri-göndermeleri olan takip edilesi bir şey buldum. Adı ne mi ? Countryballs, Türkçe’ye çevirirsek galiba ülke topları gibi bişey oluyor ama countryballs daha akılda kalıcı gibi :D

Şimdi bir çok ülkenin hatta neredeyse tüm ülkelerin countryballı var, Türkiye de dahil.Hatta Anatolianball da var.Yani biz bu olayı benimsemişiz.İyi sayıda da takipçileri var.

Bana sorarsanız gayet güzel ve kaliteli içerikle dolu bir kaç sayfa var. Ayrıca insanın can sıkıntısını gideriyor gibi. Genellikle politik espriler olsada absürt şeyler de yok değil.

Şahsen benim yeni takıntım bu oldu. Sürekli takip ediyorum.

Ayrıca hatırlayanlar vardır mutlaka bi ara troll diye lanet bir şey vardı. Countryballsa trollün alternatifi demek bence countryballsa hakaret olur. Kabul ediyorum zamanında trolleri de takip ettim ama uzun sürmemişti. Çünkü artık sürekli aynı espriler dönüyordu. Yanılmıyorsam hala bir kaç can çekişen troll sayfası var. Onlarda tarihin kirli defterine girecektir elbet.

Neyse genellikle Turkeyball’ı takip etsemde arada Anatolianball ve Azerbaijanball gibi yine Türk sayfalarını takip ediyorum. Bide genel olarak bütün ülkelerin paylaşıldığı Countryballs var ama ona arada sırada giriyorum.

Takip etmeyi ve yorum yapmayı unutmazsanız sevinirim. Herkeşlere iyi günler :D

Kaynak: http://www.metinyazar.com/takip-edilesi-seyler-countryballs