netbozum
tr.link

Thunderbird mailleri kaç dakikada bir günceller?

3 Mesajlar 611 Okunma
acebozum
tr.link

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)
merhaba, bi kaç mail adresim olduğu için kontrol etmesi zahmetli oluyordu thunderbird kurdum ancak gelen mailler kaç dakikada bir güncelleniyor veya bunu nasıl anlık yaparım bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

googleasistan
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 596
  • Ticaret 18, (%100)
Epeydir kullanmadım ama ayarı vardı. Ben yandex mail kullanıyorum varsayılan olarak. Diğer tüm hesaplarımı da onun altında birleştirdim. Eklenti yardımıyla da siteye posta düştüğü an köşede görüyorum. Kullandığınız mail firması hangisiyse onda da benzerini yapabilirsiniz. Ayrıca program indirmek bana zahmetli geliyor.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Epeydir kullanmadım ama ayarı vardı. Ben yandex mail kullanıyorum varsayılan olarak. Diğer tüm hesaplarımı da onun altında birleştirdim. Eklenti yardımıyla da siteye posta düştüğü an köşede görüyorum. Kullandığınız mail firması hangisiyse onda da benzerini yapabilirsiniz. Ayrıca program indirmek bana zahmetli geliyor.

bi kaç posta servisinde hesabım olduğu için bunu seçtim. windows mail kurdum önce tamamen rezil bir program. bu biraz daha iyi ama anlık düşmüyor sanırım bilemedim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al