Turkcell Türkiye‘deki Adil Kullanım Kotası olayına yeni bir boyut getirdi. Yeni düzenlediği kampanyasıyla Adil Kullanım saçmalığından bir nevi sizi kurtarıyor.

Kampanyaya katılan aboneler gece 12′den sabah 6′ya kadar indirmeleri kotaya işlemiyor bu da az da olsa sizin kotanızın dolup hızınızın düşmesini engelliyor.

Kampanyanın detaylarını okudukça şartlar nedeniyle kampanyaya dahil olmak pek kolay ve uygun gözükmüyor çünkü Turkcell dışarıdan bakıldığı kadarıyla büyük şartlar koymuş. İşte o şartlardan bazıları;


    [*]Kampanya 08 Temmuz 2013 – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    [*] Kampanya 24 ay taahhütlüdür. Kampanyanın ses abonelerine özel indiriminden yararlanmak için Turkcell Superonline’dan ses tahsis etmek ya da Turkcell Superonline’a ev telefonunu taşımak gerekmektedir.
    [*] Kampanya tek bir internet paketinden oluşmaktadır ve bu kampanyaya tüm yeni ve mevcut fiber aboneleri başvurabilirler. Mevcut aboneler taahhütlerini uzatmadan da bu kampanyaya geçebilirler. Cihaz veya donanım kampanyalarından faydalanan müşteriler bu kampanyaya geçiş yapamamaktadır
    [*] Turkcell Superonline yasal sitelerden içerik indirmeyi destekler.


Bu kampanyadan yararlanmak için 50Mbps Adil Kullanım Kotası 100GB paket edinmelisiniz, ev telefonunuzu Turkcell Superonline‘a taşımalısınız ve 24 ay taahhüt vermelisiniz. Bu şartları kabul edenler kampanyaya başvurabilir. Paketin fiyatı ise 69TL (Sadece internet)

Başvurmak için Tıklayın

Kaynak: Turkcell Superonline Gece Kuşu Kampanyası