-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kargo süresince maskeye virüslü biri temas eder diye korkumdan sipariş vermedim henüz
F = G (M1M2) / R.R
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
epttavm ilk gün talebi kaldıramadı. iki gün sonra site açıldı siparişi geçtim ve onay geldi. Şu an sanıyorum üzerinden 5 gün kadar geçti bekliyorum. Daha elime ulaşmadı. Sonrasında eczanelerde dağıtılacağı konusunda karar verilmiş. Bekliyoruz bakalım kargodan gelir diye tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Marketlerde bedava zaten, kargosunun gelmesini bekleyene kadar ekmek almaya gidip alabiliyorsunuz :)
Bilmeyenlere duyurulur
Sahiden mi? Nedense geçen gün maskemi unuttuğum için alınmadım. Bir başka seferdede tatbak a alınmadım. İyiki orada çalışan bir kız yardım etti alıp getirdi.
Ayrıca bir sürü işsiz insan var şuan maske satan. Bu insanlar evlerine ekmek götürmeye çalışıyorlar. Kalkıp şikayet etmek ne derece vicdani olabilir ki? Bu durumda herşeye rağmen dışarı çıkıp bunu göze alıyor insanlar.
O maskelerinde zaten geleceği yok. Gelsede maske azami 1 saat kullanılmalı. Vekil olsan 10dk da bir değiştirmen için masken olurdu...
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Burada (ilk sayfadaki tarihte) yazdığım gün talep etmiştim, bugün beşli paket ulaştı.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben 2 hafta önce başvurmuştum daha gelmedi. Ya da kargocu getirmeye zahmet etmedi :)
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Elime maske falan ulaşmadı, 3D printerda bastığımı kullanıyorum. Geleceğide yok gittim sorgulattım çıkmadı bile