Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Beklenen haber bugün geldi ve UEFA, Beşiktaş 1 yıl olmak üzere Fenerbahçe'ye 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.
UEFA raporun da Beşiktaş cephesinden [COLOR=#454545][FONT=Arial]Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu aklandı. Fenerbahçe yönetimi ile ilgili bir bildiri yayınlanmazken (şimdilik) 5. Asliye mahkemesi Aziz Yıldırım, [/FONT][/COLOR][COLOR=#454545][FONT=Arial]Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun görevlerine geçici olarak görevden uzaklaştırma kararı çıkardı.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#454545][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#454545][FONT=Arial]Yorumlar sizde..[/FONT][/COLOR]
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Artık bir de TFF üzerine düşeni yapsa bu iş tamamdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Ben kararı haklı bulmuyorum ve şike sürecinden sonra Fenerbahçe kulübünün CAS'davasını neden geri çektiğini açıklamasını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adalet mi bu şimdi o maç biz öldük öldük dirildik ne şikesi!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Ne olursa olsun Türkiye'ye yakışmayacak bir karar. Türk futbolunu aşırı olumsuz etkileyecek bir karar.
eMedya
Aşk İle Sev Milliyeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aziz yıldırım yönetimi bırakmasa bile koltuktan inmeli gene kendi adamını koy kardeşim ama ne kadar fazla durursa okadar fazla zarar fenerbahçeye.
seosoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
PHP&SEO
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence fb hakketti TFF yapamadığını uefa yaptı utansın bence TFF UEFA olmasa hala şikeye devam edecekler
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bakıldığı zaman, Türkiye'de ki çıkan sonuç şike var ama sahaya yansımamış gibi bir ibare. (Nasıl oluyorsa) Aziz Yıldırım'a verilen ceza ama TFF'nin raporu sonucu onu da alamıyor. UEFA'da dedi ki siz önce bir kendi aranız da çözün mahkeme bitsin ben o zaman el atacağım. Mahkeme bitti ve UEFA aldı sazı eline. Şimdi TFF ve Demirören iki taraflı tutuştu. Hem UEFA tarafından mimlendi ve Dünya çapında Türkiye'yi rezil etti. Hem de Aziz Yıldırım cephesi tarafından bir baskı var üzerinde şuan.
Türkiye adına kötü bir imaj olduğu açık. Şimdi sadece tek merak ettiğim konu şu Fenerbahçe'nin şampiyonluğu alınıp Trabzonspor'a verilecek mi? Neler olacak göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Aziz Yıldırım'ı hiç sevmeyen objektif biriyim.
Serdar Adalı ve Aziz Yıldırım fransız ortakları ile Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK ) ihalesine Çalık Grubu ( cemaat / rte nin damadı ortaklığı ) ihaleye giriyor ve Aziz Yıldırım'ın olduğu grup kazanıyor ( 8.6 Milyar TL Kazancı olacak grubun yani yaklaşık 5 Milyar DOLAR !!
Ben Ünal beyi yakından tanıyan birisiyim kendisi asla böyle bir işe girmez ve galatasarayı tutsa bile fanatik değildir. Futboldan hiç ama hiç anlamaz golf ve body building sporlarını seven çapkın sayılabilecek başarılı bir iş adamı. Böyle bir göreve gelmesinin tek sebebi bu soruşturmanın açılacağı zaten belliydi. O yüzden Fatih Terim ( GS ye asla gelmem diyen ve A.POLAT döneminde 3 kere gelmeyen adam geldi ) Ü.Aysal çok sansasyonel transferler yaptı 177 Milyon EURO kayıp vardı. Ü.Aysal geldiğinde klüp maddi açıdan çok sıkıntılıydı ve bu transferler %100 risk olarak gösterildi. Zira UEFA olayları galatasaraya şampiyonluk yolunu açtı ve a.kocamanın başarısızlığı sayesinde çok büyük avrupa geliri geldi.
Tabi " borsa hileleri oynamaları manipülasyonları saymıyorum ".
Bundan sonra UEFA ortağı sayın Arıboğan UEFA sekreterliği ( Fenerbahçe ve BJK nin davasında yetkili oldu ardından şuan ki görevi malum...
UEFA nın bu cezayı verme sebebi ise çok açık ve net şekilde itibar ve 0 tolerance maddesi. En ufak soruşturmada bile 0 tolerance maddesi ile bu ceza verilecekti... Birde Türkiye'nin üvey evlat modu yüzünden bu cezanın şiddeti arttı.
Tahkim kurulu cezayı 1 yıl düşürecek bende bu duyumu vereyim...
Soruşturma göstermeliktir. Bunu en iyi Sayın Demirören ve MAA bilir. Soruşturma Aziz Yıldırım'ı ve biraz daha sol görüşlü insanları yıldırma projesidir. Çünkü devletin önüne çıkabilecek adamları istemiyorlar.
Soruşturma Pensilvanya'dan gelen bavullar ile yönetildi bunuda en iyi BARANSU bilir :)
Ben kim miyim ?
GS , BJK , FB başkanlarıyla oturmuş yemiş içmiş spor dünyasından birisiyim sadece :)
ChuckBartowsKi