-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu sene ygs'ye girdimde aşşağıdaki özel üniversitelerde sağlık ile alakalı bi bölüm yazmak istiyorum acaba aranızda bu üniversitelerde okuyan varmıdır? Okul hakkında ve/veya bölüm hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim..
Okan
Haliç
Aydın
Kemerburgaz
Üsküdar
Biruni
Yeniyüzyıl
Bilgi
Beykent
Şişli Myo
Plato Myo
Nişantaşı
Şifa
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takipteyim banada lazimda hocamin izni ile
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nişantaşı yazma :)
Eğer İstanbul'da oturmuyorsan gittiğin zaman 2 yıllık myo ise tercih edeceğin sağlık. Dershane binasından ibaret olduğunu unutma.
WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O yazdığın okulların çoğu aynı şekilde dershane binası
Nişantaşını hiç yazma demek istedim ben. Uzak dur tavsiyem..Mezun arkadaşlarım var fakat bin pişman olarak okudular 2 yıl
damla1
Profesyonel Makale Yazımı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
D** İ**
-
-
-
Ticaret
201, (%100)
Ben Bilgideyim. Bilgiyi yazabilirsin. Okul sosyal bilimler ağırlıklı olsa da -sağlık için hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ama- sayısal bölümlerde çok fazla pratik yapma imkanı sunduğunu biliyorum. Örneğin henüz ilk sınıfta olan bir arkadaşım için zorunlu staj getirilmişti.
Sağlık alanında bana göre içlerinde en iyisi Biruni. Diğer özel sağlık üniversiteleri ile kıyaslandığında sıralamayı çok yüksek kapatıyor. Bunun dışında, listende yok ama Bezmialemin de uygulama hastanesi hemen dersliklerin yanında.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam bazı duyumlar aldım ne kadar doğru bilinmez okan üniveristeninde okula helikopterle gelmek yasak birde kantine burslular giremez yazıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmem eğer doğruysa kınıyorum