-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başlığı gördükten sonra bir çok arkadaşımız merak edecektir ne yazacağımı, öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumda 18 yaşından küçük bir çok kardeşimiz var ve onların birşeyler öğrenip çabalaması beni gerçekten mutlu ediyor. Ancak ne yazık ki 18 yaşından küçük olmasına rağmen kayıt olurken kayıtlarının onaylanması için yaşlarını büyük gösteriyorlar. Kusura bakmayın ancak bu yapılan düpedüz **************lığa giriyor ne yazık ki. Eğer bir sıkıntı olursa yaşı küçük olduğu için aile ile muhattap olmak zorunda kalacak insanlar ve bu gerçekten hiç hoş birşey değil.
Yaşını olduğundan büyük gösteren kardeşlerimize ricam lütfen yaşlarınızı doğru yazın, forum kurallarında belirtildiği gibi yaşı 18den küçük olanlar aykırı bir durum olmadığı sürece forumdan uzaklaştırılmıyor. Forumda ticaret yapacağınız zaman yaşınızı büyük gösterdiğinizi öğrendiklerinde insanlar size şüpheli yaklaşır ister istemez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Wmaracında bu sorunu yaşıyoruz, çok doğru bir konuya değinmişsiniz.
Bu konuda Mevlana'nın da bir sözü var konu ile tam bağdaşmasada sevdiğim bir sözüdür. "Olduğun Gibi Görün ya da Göründüğün Gibi Ol"
Kendinizi gizlemenize gerek yok, sizin yaptığınız iş kaliteli olduğu sürece yaşınızın bir önemi yok.
Ayrıca küçük yaşlarda bu işe başlamaktan güzel birşey olamaz, gizlemeyin. Ağaç yaş iken eğilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Mesela benim yaşın 18 altı bunu herkes bilir. Forumu'da katılırken yaşım doğru şekildeydi. Admin bu konuda çok anlayışlı beraber bir çok fikir konuşuyoruz. Yaşın önemi yok arkadaşlar dürüst olduğunuz sürece. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Doğru söylemek gerekirse benimde yaşım 18'in altında. Allah razı olsun çok anlayışlı bir adminimiz var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de 18 yaş altındayım büyük yazdım sanıyordum iyi ki doğru yazmışım bilgilendirme için teşekkürler :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Wmaracinda doğru işler yaparsan istersen 9 yaşında ol saygı duyulursun. İşte bu yüzden Wmaraci. Ama yanlış iş yapanlara da 0 taviz verilmesi de çok önemli. Adminler çalışıyor.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
keşke 10 yaş altı yazsaydın :d onlardan da vardır bence :D
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
**************lığın yaşı olmaz arkadaşlar. 35 yaşında insan **************lık yapabilir veya 14 yaşındaki arkadaşımız alnının akıyla işlerini yapabilir. Zaten insan yazmasından konuşmasından kendini belli eder.
Bu arada 14 yaşındayken tagtag . com sitesinden wml mobil site yapıp arkadaşlara hava attığımı bilirim. Şimdikiler direk wp ile başlıyor işe :)
Seda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde sınırdan yırtıyoruz neyse ki :P
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
WM Aracı'na istisnai durumlar hariç 18 yaş altı üye kabul etmiyoruz. Ancak üye olan kardeşimiz gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyor, çabalıyorsa buna saygı duyuyor ve üyeliğine izin veriyoruz. Sonuçta hiç birimiz bu işleri anamızın karnında öğrenmedik. Bizde 15 yaşında olduk. Bu işlere merak sardık ve öğrenmek için çabaladık.
Evet. Bazı insanlar hareketleriyle, konuşma tarzlarıyla gerçek yaşlarını belli ediyorlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)