lostyazilim
tr.link

Uzman Çavuş Alımlarında Yaş Sınırı Var Mı? Bilgisi Olanlar Baksın Lütfen

12 Mesajlar 4.538 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Siyah adlı üyeden alıntı

valla o yazıyı okuyamayanı geçirmezler kardeşim malesef

Zoruma giden aslında o biliyor musun? Ben 15 ay boyunca hiçbir sıkıntı çıkartmadan Vatani görevimi yerine getirdim. Dağ-taş gezdim, nöbetimi tuttum, diş fırçasıyla bile tutup tuvalet taşlarını temizledim.. Renk körlüğü nedeni ile alınmaz ise cidden çok zoruma gider..

Cevapların için çok teşekkür ederim, sağ ol var ol..
Siyah

kişi bu mesajı beğendi.

kişisel bloğ • tevfik.org
googleasistan
webimgo

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)
Merhaba kardeşim inşAllah nasibse meslektaş oluruz yaş sınırı şuan için var 26 yaş sınırıyla uzman erbaş alımı yapılıyor. Ayrıca sağlık raporu alacaksan Eskişehir Hava hastanesini öneririm sana herhangi bir sıkıntı yaşamadan alırsın, ayrıca tenha olacağı için kısa zamanda işlemlerini bitirirsin. Haberlere aldanma sen kesinlikle yaş sınırı şuanda kalkmadı ilerde kalkarmı bilmem, o haberler sözleşmeli erler için geçerli ki zaten biliyorsundur ikisinin arasında dağlar kadar fark var. Ek olarak komando olmanı da tavsiye etmiyorum gerisi sana kalmış başarılar diliyorum. Soru ve sorunlarını bana iletirsen elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım.

Ayrıca : http://www.uzmancavuslar.com gerekli tüm bilgileri buradan bulabilirsin...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al