-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de böyle güzel bir gelişmeyi görmek mutluluk verici. Yıllar sonra Wikipedia'ya giriş yapabiliyoruz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
an itibarıyla açıldı sanırım hayırlısı olsun bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kapalı olduğu uzun süre boyunca en fazla 3-4 kez işim düşmüştür. Onlar da Google aramalarında karşılaştığım sayfalar. Genellikle çoğu insanın en iyi kaynağı Wikipedia’da değil de diğer sitelerde edindiğini görebilmek çok zor değil.
Yine de be olursa olsun açılmış olması iyi yalnız sanki engellenme durumu Wikipedia’nın işine yaradı, ülke geneli haber şirketlerinin hepsi son dakika mahkeme Wikipedia açılsın dedi, son dakika karar BTK’ya gönderildi, son dakika Wikipedia açıldı şeklinde bildirimleri bitiremediler. Bu kadar aşırı gündemlik bir olay değildi, Wikipedia’nın ülke geneli ücretsiz reklam yapar gibi bir durum oldu. :)
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Literatür taraması yapan bir insan wikipediaya girmez. Doğru bilginin kaynağı zaten elinin altındadır.
Wikipedia ya gelince ben oldum olası yanlı yayın yapan bu siteyi kullanmıyorum. Site yöneticilerinin siyasi çıkarlarını gözeterek sosyal bilimlerde ki bütün içeriği değiştiriyorlar. Aksi bir değişiklik önerin kabul bile görmüyor.
Gerçek bilim isteyen gitsin literatür taraması yapsın o zaman anlayacaksınız wikipedianın ne kadar taraflı ve yanlış bilgiler ile dolu olduğunu.
Özellikle fen bilimlerine dokunamıyorlar çapları yetmiyor ama sosyal bilimler öyle değil çöpe dönüşmüş durumda
Doğru bilgi için bu siteden faydalanacaksanız bile 5-6 farklı kaynaktan kontrol sağlayın.