Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Devletin verdiği kararı destekliyoruz. Herkes haddini bilecek.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İşi siyasete dökmenin bir manası yok. Bu mesele devlet meselesi. Ortada Türk milletine atılmış bir iftira, düzeltilmeye çalışılan bir yalan ama ısrarla bu yalana insanları inandırmaya çalışan bir site var.
Bilgiler doğru yazılmak zorundadır. Yanlış bilgi bilgi değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Sadece ilgili içeriğin engellenmesi bir yaptırım teşkil etmez. Eğer yaptırım uygulanmasını istiyorsanız karar doğrudur komple siteye uygularsınız. Sadece ilgili yazıya uygulansın diyenlere diyorum bunu.
eneskamis.com
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wikipedia erişim engellemesinin nedeni belli oldu. İlk mesaja eklenip de bazı arkadaşlar tarafından ısrarla görülmek istenilmeyen bilgiyi buraya alıntılıyorum.
Wikipedia'ya Türkiye'yi DAEŞ terör örgütüyle aynı zeminde gösteren içeriklerin kaldırılmaması aksine Wikipedia tarafından koruma altına alınması nedeniyle erişim engeli geldi. Türkiye'nin Wikipedia'dan dört talepte bulunduğu ancak Amerika merkezli kuruluşun bunlara yanıt vermediği belirtildi.
Türkiye, Wikipedia'dan ülke içerisinde temsilcilik açması, uluslararası hukuka uygun davranması, mahkeme kararlarını uygulamaları ve Türkiye'ye yapılan karartma operasyonlarının bir parçası olmamasını talep etti. Dört talebin yerine getirilmesi ve içeriklerin kaldırılması durumunda sitenin yeniden erişime açılacağı belirtildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Nasılda hadlerini bildirdik. jdbfdfjhsdfj
Sadce bizde kapalı bu arada. herkes okuyor dhsghdgdddsd
eyyyy amerika adam ol. İftirada değil aslında mit tırlarını açtırtmadılar durdurmadılar. Yardım yapıyoruz dediler yardım silahla yapılmaz. Gelip bizim hastanelerimizde tedavi oldular. Yakaldık serbes bıraktık sonra o kişiler bombalı saldırı yapmadılarmı.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kararı destekliyorum. İlk engellendiğini öğrendiğimde çok şaşırmış olsam da, taleplerin yerine getirilmediği sürece açılmaması gerektiğini düşünüyorum. Amerika ile ilgili yazılmış bir sürü kötü yazı olabilir, ancak bunlar değiştirilebilir durumda. Türkiye ve Daeş ilişkilendirilmesinin değiştirilmesini engellerseniz bu yapılması gereken birşey olur.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.