-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İzmir Foça'da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından çifte bombalı saldırı yapıldı. 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Yaralı askerlerin kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi her gruptan ama özellikle 0 Rh (-) grubu kan aradığını Twitter'dan duyurdu.
Ege Üniversitesi'nin Twitter hesabından yapılan çağrıda şu ifadeler kullanıldı: ''Yaralı Askerlerimiz Üniversitemiz Hastanesinde Acil Her Gruptan Kana İhtiyaç Vardır. Ege Üniversitesi Kan Merkezine Bekliyoruz..''
2 kişi bu mesajı beğendi.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ege Üniversitesi @UniversiteEge
Hastanemizde şu anda kan ihtiyacı kalmamıştır, askerlerimiz için gerekli olan kan temin edilmiştir. Tüm İzmir halkına teşekkür ediyoruz..
Yine de gidip görünmekte fayda vardır...
3 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ege Üniversitesi Hastanesinden Görüntüler:
Birde gavur İzmir derler demi?
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Son açıklamaya göre kan ihtiyacı tamamen karşılanmış arkadaşlar. Bilginiz olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Gavur İzmir diyenlere de selam olsun!
1 kişi bu mesajı beğendi.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İzmirde askerleri hiçbir esnaf sevmezdi şaşırdım açıkçası. Çok samimi ve yakın bir arkadaşım orada askerlik yapıyordu normal vatandaşa 1TL ye satılan askere 2TL ye satılıyor, çoğu marketlerde ve ufak çaplı dükkanlarda yemek yeme, alışveriş yapma gibi bir şansı olmuyor vede elbise ihtiyaçlarında ise dışlanıp ürün satmadıklarını "DUYDUM" ve arkadaşım "KESİN" olacak şekilde doğruladı...
Böyle bir yardım yapmaları da beni şaşırttı (yanlış anlaşılmasın)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Asker olan her yerde bu ticaret mantığı var,İzmir'e özgü değil.Ben askerliğimi doğuda yaptım.Aradaki sevgi farkını tartışmak bile saçma.
SeoMakale adlı üyeden alıntı
İzmirde askerleri hiçbir esnaf sevmezdi şaşırdım açıkçası. Çok samimi ve yakın bir arkadaşım orada askerlik yapıyordu normal vatandaşa 1TL ye satılan askere 2TL ye satılıyor, çoğu marketlerde ve ufak çaplı dükkanlarda yemek yeme, alışveriş yapma gibi bir şansı olmuyor vede elbise ihtiyaçlarında ise dışlanıp ürün satmadıklarını "DUYDUM" ve arkadaşım "KESİN" olacak şekilde doğruladı...
Böyle bir yardım yapmaları da beni şaşırttı (yanlış anlaşılmasın)
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.