-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada "başka ülkeye git anlarsın" diyenler var. Ben 8 ülke gezdim ve bu kadar baskıcı ve sansür zihniyetli bir yönetim görmedim. Bunu söyleyenlerin Çorum'dan öteye gittiklerini sanmıyorum. Bir diğer konu da, "başka ülkede yaşa o zaman" diyenlerle alakalı. Bunu söylemek kimsenin haddi değil çünkü ülke babalarının malı değil. Herkes özgürce yaşamalı ve buna kastedenleri eleştirmeli.
Herkesin kullandığı binlerce siteyi göz kırpmadan engelleyenleri savunanlar burada "webmaster" diye geçinip özgür olduğumuzu söylüyor. Hayatları ironi..
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GitHub'u engellemenin bana izahini yapabilecek kim var?
Bu ulke her zaman 1 ileri 2 geri gidiyor.
Yazarkasa, pos, atmlerden de calismayanlar varmis.
Bu kadar cahil insanlarin boyle kurumlarda calismasi ne kadar geri kalmisligimizin simgesidir, cok net goruluyor.
Yazik valla, yazik.
4 kişi bu mesajı beğendi.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşama hakkı elimizden alınmış ne özgürlüğü?
Daha bugün 10 asker şehit toplam 18 ölü.
Özgürlükler ülkesi olduğunu düşünenler, mutlu adalete güvenen, basın özgürlüğünün olduğunu düşünen insanlar...O kafaya gıpta ile bakıyorum.Bir de ülkeyi babasının malı sanıp beğenmiyorsan git diyenlere..Onlar da mazlum ama bizim gibi vatan haini değil:)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Ülkelere ait gizli bilgilerin yayınlanması suçtur ve bu belgelerin paylaşılması beklenen siteler olan dropbox ve github bu yüzden erişim engeli geldi. Herşeye karşı çıkarak kendinizi özgürlük savunucusu mu zannediyorsunuz? Boş boş yazıp çizmekle özgürlük savunulmuyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Polyanna olmamız isteniyor.. K.Kore'den daha özgürmüşüz ne güzel...
dua edelim burda rahatça (!) yazabiliyormuşuz isterlerse onuda engel olabilirlermiş
daha ne isteyelim ki
3 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gizli belgelermis :D ulan :D :D
Madem cok gizli belgelerde, sifreni 123456 yapiyosun he :D
Wikileakste mail yayinladi, o zaman engel koyulmadi ama.
Cunku korktuklari bir sey yoktu.
Demek ki korkulari var, dunyanin en buyuk cloud servislerini, en buyuk yazilim sitelerinden birini kapatiyorsun?
Devlet dedigin sey, halka hizmet eder, gizlisi olmaz.
Devlet dedigin sey, halkin hizmetcisidir.
Ama siz hakediyorsunuz, 1Gbit internet icin *****'e 1115 TL odeyip, 5 Mbit Upload hizi ancak aliyorsunuz :D
ahaha :D :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada eğer "suç" terimini kullanacak isek, kendileri tarafından suç işlenip ses çıkarılmayan konuları yazarım. Eğer bahsedilen "herkes için adalet" ise. Bunun dışında ülkede harcanan milyonlar hatta milyarlar ile tek bir bilişim odaklı yatırımın yapılmadığını rahatça görebilirsiniz. En basitinden, Hindistan gibi bir ülke Ay'a sondaj yapmaktan bahsediyor. Ama biz, yatırım yapmayıp, mecburi olarak halkı yabancı firmalara yönlendiriyoruz. (Twitter,Facebook vs) Bunları da bir güzel kapatıp "bu belgeleri yayınlamak suçtur" diyoruz. Sonuç? 1 kişi yüzünden binlerce kişinin mağduriyeti. Bu da bir suçtur. Gizli belge denilenler eğer devleti kapsıyorsa o maillerde ne işi var?
1 kişi bu mesajı beğendi.