YORÇI Github'u bana mı anlatıyorsun? Github'u boşuna yasaklamadılar, söz konusu veriler paylaşılacağı için yasakladılar. Herşeyi önyargıyla irdelemeye çalışıp boş boş yorumlar yapıyorsunuz.
Ayrıca yaptığım projeleri nereden biliyorsun? Php html css gibi dillerden öte ne biliyorsun? Biraz oku öğren araştır, bana burada akıl vermeye çalışma.
Tek tek açtığın konulara baktım, sanırım senin açtığın konulardan haberin yok "bilgisayar mühendisi" arkadaşım, hiç github nedir bilen birisinin açacağı konulara benzemiyor, beni de bu forumda bilenler biliyor, sizin gibiler yüzünden bu forumda iş yapmayı bıraktım. Her neyse konu sen/ben değiliz.
Bu işin ucu bankalara kadar uzanır. github'ı yasaklamaları "milli güvenlik" için hiçbir şey ifade etmiyor, veriler torrentte kıta kıta geziyor zaten. Bunu düşünemeyecek zeka seviyesine sahip kişilerin devletin kurumlarında olması, verilerin nasıl çalındığını açıklıyor. Bunun burada savunulacak hiçbir tarafı da yok.
Birbirinize kızmayın beyler. Bilmem ne petrolleri ile ilgili yazışmalarını ABD-Yahudi Gmail'i üzerinden yapan BAKAN'ınıza kızın. Redhack'ten başka gör ki kimin elinde o yazışmalar. Allah bu milleti gaflet ve delalet içerisindekilerden korusun. Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz.
tek çare ülke beyin yapısı degişmesi ülke geriye gidiyor. köprü stat yollar göz boyama iç savaş açlık yasal suç tecevuz karısını öldürme hırsızlık uyuşturucu terör artiyor acilen hükümet istifası
türkiyede gerçekten özgürsün faceye 10 dk giremedi diye kendini parcalayan adamlara sasıyorum.
ülken her sey den önce gelmeli faceden twitterdan bu ülke yoksa o zaman faceye twittere girecek bir odan ve masanda olmaz. Suriyeliler gibi diyar diyar gezeriz ALLAH onlarada yardım etsin.
Halimize şükür etmek lazım tek sorun terorist gruplar onlar biterse huzura ereriz.
Dünyada olmayan özgürlüğün , Türkiye'de olduğunu söylemeyin.
Gerçekten özgür müsün yoksa , istedikleri kadar serbest dolaşıyorsunda özgür olduğunu mu sanıyorsun?
Geçim sıkıntısı çekerken sosyal medyada saçma fikirlerimizi paylaşmayı ihmal etmememiz ,
özgürlük müdür? Yoksa uyuşturulmakmıdır?
Hastahane masrafını zor karşılıyoruz ama hastahaneden acınası halimimizi sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyoruz.
Peki yakınımız öldü diye üzülmeye ara verip mezardan fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaya ne demeli?
Suriyelilerin haline mi üzülelim? Yoksa zulüme ortak olan katil devletlere mi isyan edelim?
Suriyelilerin haline mi üzülelim? Yoksa halkını hiçe sayarak oy sevdasına hepsini ülkesine alana mı isyan edelim?
Yoksa uyuşturulduğumuz için savaşa sebebiyet verenler aklımıza mı gelmiyor?
Yada mevcut olan geçim sıkıntıları , sinir , strese sebebiyet verenleri
sadece suriyelileri aldı diye kahraman mı ilan ediyoruz? Ama sorunların daha beter artacağının farkında mı değiliz?
Yaşlı başlı adam borçlarını ödeyemedi diye emekli olamadan ölüyor.Ve bizde sahte kahramanlarımızı suriyelileri aldı diye övüyoruz?
Ülkemizi seviyoruz diyip hergün verdiğimiz şehitlere mi üzülelim?
Yada pardon zaten hergün haberlerde görüyoruz ama artık alıştık , normal karşılıyoruz?
Bu uyuşturulmak değil midir?
Yada bunun üzerine tek yaptığı sosyal medyada yayın yasağı getirip
"bu saldırıları kınıyorum" demekle yetinenlere isyan mı edelim?
Devam edebilirim istersen...? Eğer ki siz bunu özgürlük olarak görüyorsanız , ben bu sistemide , özgür olduğunu düşünenleride "reddediyorum." "Gerçek Terörist Devleti Yöneten Yobazlardır"
Ama eleştiriyoruz diye terörist biz oluyoruz.Bumu özgürlük , nerde fikir özgürlüğü?
Madem fikirlerimde haksızım neden çıkıp beni terörist olarak ilan etmektense cevap veremiyorsun?
Etik bir örnek vermek gerekirse neden yönetim ATV , Show TV , TRT1 gibi kendilerinin yönettiği kanallara çıkıp ,
Kanal Türk'e , Bugün TV'ye çıkıp sorulara cevap vermek yerine kayyum atayıp sonrada kapatıyor?