Sabah evin önünde ayağı olmayan kediyi görünce içim cız etti yemek vereyim dedim şimdi habere bakıyorum neler yapılıyormuş... bunları yakalayıp aynısını uygulayacaksın. dilsiz hayvandan ne istiyorsun arkadaş
İşte bu yüzden çocuklarımıza, küçüklerimize hayvan sevgisini benimsetmeliyiz. İnsana saygısı olmayanın hayvana saygısı, hayvana saygısı olmayanın insana saygısı olmaz. Bunu ve benzerlerini yapanlar bir insanı da yaralar, öldürür de. Bunları yapanlara öyle ağır cezalar verilmeli ki ne yaptığının farkına varsın. Evimde 2 kedi beslediğimden beri hayvanların insanlardan daha insan olduğunu anladım. Umarım o pisicik bir an önce iyileşir
Bu nasıl bir insanlık ya. Biz insansak onlar ne onlar insansa biz neyiz ? Bunu yapanı bulunca ağırlaştırılmış müebbet verilmesi gerekiyor bence. İçime bir şey oturdu şuanda :(
Ulan ben yolda giderken durup kedilere mama veren, kendi kedim üşümesin diye kışın yorgana saran insanım. Bunlar kedilere zarar verip bıçaklıyor. Diğeri sallayıp fırlatıyor. Allah belanızı versin adi pislik insan müsfetteleri. Bunlarla aynı havayı solumaktan dahi utanıyorum. Ne gelirse insanın başına cehaletten gelir. Öyle çocuk doğurup sokağa atmakla ana baba olunmaz. *** cocugu diye anar herkes öyle anayı babayı. Neyse daha fazla açmayayım ağzımı.