Yeni Akit gazetesine tepki yağdı: Ahlaksızsınız

Yeni Akit Gazetesi’nin, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın babası Halis Yüzer’in yaşamını yitirmesiyle ilgili servis ettiği habere sanal medyada tepki yağdı.

 

Bu Dünyada Hiç Irk Etnik Köken Fark Etmesizin ALLAH C.C Tealanın Bize Vaattiği Müslümanlığın Adı Altında ağır hastalık olan ırkçılık psikolojisiyle yapılamayacak bu tür paylaşımlar her zaman insanlığın ve müslümanlığın teorisi ve pratiğidir.

Ancak insanlık vücudu taşıyan bazı insansız varlıklar ALLAH C.C bize vaattedtiği bu müslümanlığı kendi işlerine göre kullanmaları ayrı bir konudur 

 

Gazetecilik Nedir?

gazetecilik Bağımsız özgür ve tarafsız haber paylaşımlarının yapıldığı yerdir. fakat günümüzde bir çok gazetecilik ve muhabirler insanlık dışı taraflı haberleri yayınlayarak müslüman kesimlerin fikir ve anlayışını yok etmektedir. 

 

her ne olursa olsun kim olursa olsun neci olursa olsun fikir görüş ayrı olmasına rağmen Ölü'ye Saygısızlık ve Bireylerine kanıtlanmayan kanıtlansa bile aileleri zor durumda bırakılmayacak paylaşımlar yapılmalı. bizler her zaman müslüman bireyler olarak bu tür paylaşımların ve müslüman adı altında kışkırtıcı, ahlaksızlık, insan dışı muameleri yapmamalıyız cezalar için her zaman mahkemelerde duvar da asılı adalet mülkün temelidir şeklinde hareket etmeliyiz bize vaad edilen bu toprakları ırkçılıkla hiç bir şekilde dış güçlere teslim etmemeliyiz. içimizde kırgınlık ve ırkçılık bırakmaya meğillenen her bir insan vücudu taşıyan insansızları deffetmekle meşgul olmalıyız..

 

hayırlı forumlar