lostyazilim
tr.link

YeniAkit ve Ahsen Tv'e neden dava açılamıyor?

22 Mesajlar 3.423 Okunma
acebozum
tr.link

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Sungmert Hakareti yada o tür şeyleri desteklemiyorum gazete denilen yayın organı halka tarafsız yayın yapmayı(!) ilke edinmiş kurumlar olduğunu iddaa ediyor.ben buna karşıyım bunlara devletin göz yummasına karşıyım

webimgo

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Acilamaz cunku gucun eteginde takiliyorlar, hukumetle ters dussunler bakalim neler aciliyor neler oluyor :)

Sadece akit vs ile de sinirli degil bu dava olaylari, misal Berfin Kadem diye bi kiz gecen patlayan bomba icin "cevik kuvvete yapilmis, oh olsun" dedi diye aninda aldilar, boyle yazan bir kac kisi daha tutuklanmis, ama iktidar yandaslari ankara gari icin, diyarbakir hdp mitingi patlamasi icin, suruc patlamasi icin forum da dahil her yerde ohh olsun iyi olmus ne uzulucem kendileri yapmislardir falan demislerdi ve kimseyi de almadilar bunu soyleyenlerin hic biri ceza falan almadi hala forumda yaziyorlar. Halbuki o kizin soyledigiyle diger bombalara yandaslarin soyledikleri ayni olcude seylerdi

Kizin yaptiginin dogru oldugunu soylemiyorum o da yanlis, digerleri de tamamen ayni olcude yanlisti eksik ya da fazlasi yok, eger bu kiz hainse teroristse digerleri o kizdan daha az terorist ya da daha az vatan haini degil, ama hic biri gazetelerde iste o alcak iste o hain diye o kiz gibi mansetten gosterilmedi.

Yani soylenen degil kimin kime soyledigi onemli. Cifte standart iste, yarginin tamamen iktidar kontrolunde hareket ettigi, bagimsiz ve tarafsiz olmadiginin kaniti bunlar.
ismail03

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al