erbilen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun zaman oldu değişeli, sanki geç kaldınız bu konuyu açmak için ^^ Ama yinede bende görüşümü belirteyim.. Plus'daki arkadaşlarımızın paylaştığı şu son videolar bölümü benim hiç hoşuma gitmedi.. Eskiden youtube'un popüler videoları vs. vardı ne güzel.. Sol siyah menüye hala alışamadım ve iç sayfalarıda bir o kadar içler acısı (:
Büyük siteler alıştığı çizgileri değiştirmemeliydi bence.. Bkz: facebook'un zaman tüneli.. Hala çoğu kişi geçmeyi tercih etmiyor (ben dahil)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
katılıyorum blog tarzı bir sıralama sergilemiş sıralamayı değiştirirse biraz daha hoş olabilirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Seo Professional Working
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fb zaman tüneli kısmına katılıyorum. Keisnlikle çok itici. Ancak youtubenin eski hali bu halinden iyi değildi ban kalırsa. Şuan için kötünün iyisi ile idare etmek iyidir.
Edit : Thumnaillerin büyümesi felan iyi olmuş aslında ancak etkin youtube kullanıcıları içn o sol menü işkence be kardeşim. İn in bitiremiyorum.
Nedense googlenin tasarımlarına hiç alışamıyorum. Herşey darmadağın, hiçbirşey elinin altında değil. Okadar istatistik bilmemne tutuyorlar ama genel olarak tasarımdan bihaberler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben pek blog tasarımına benzetemedim. Daha çok mobil bir tasarım olmuş. Akıllı telefon ve Tablet Pclerin aşırı çoğunluğu yüzünden tüm kullanıcılara bu tarz bir tasarım zorlamaları hiç güzel bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangimiz Youtube'nin anasayfasını kullanıyorduk ki bizim için önemli olan arama barıydı oda hala duruyor.Sosyal ağlar ve profile entegresi olmuş anasayfanın güzel olmuş desemde kullanmayacağım kötü olmuş desem de kullanmayacağım.