Android Telefonlar için güvenli ve harika diye bileceğimiz 3 uygulamayı size bildirmek istedim Dünya genelinde en iyi android güvenlik uygulamaları.

1. 360 Güvenlik - Antivirus Boost - şu anda 100 milyondan fazla indirme ve 10 milyon derecelendirme ile 4.6 genel puana ulaşan en popüler ve en beğenilen antivirüs Android uygulamalarından biridir. Bu antivirüs ve anti-malware uygulaması, cihaz dosyalarınızı kötü amaçlı yazılım için taramanızı, uygulamalarınızı ve oyunlarınızı taramanızı, gerçek zamanlı korumayı etkinleştirmenizi ve hatta hırsızlığa karşı koruma özelliğini kullanabilmenizi de içeren bir ton özellikle birlikte gelir.

Bağlantı indir APK dosyası: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo.security

2. Avira Antivirus Security - Cihaz taraması, gerçek zamanlı koruma ve harici SD tarama yeteneği gibi temel unsurlarla birlikte gelir. Ayrıca bazı hırsız önleme özelliği, gizlilik özellikleri, kara listeye ekleme özellikleri ve aygıt yönetici özellikleri bulunur

Bağlantı indir APK dosyası: http://downloadapk.net/Avira-Antivirus-Security.html

3. Antivirüs ve Mobil Güvenlik, TrustGo tarafından - Var olan tehditleri aramak için cihaz tarama, gerçek zamanlı koruma ve hangi uygulamaların hangi izinleri kullandığını göstermeye yardımcı olan bir gizlilik koruması gibi temel özellikleri vardır (kuşkusuz, Android 6.0'dan sonra neredeyse harika oludu). Sistem yöneticisi, telefonumu bulma işlevselliği ve ihtiyacınız olduğunda veri yedekleme gibi ikincil özellikler içerir. Bu rakiplerin bazıları kadar ağır değil, fakat hiç de hafif değil. Ayrıca% 100 kullanımı ücretsizdir.

Bağlantı APK dosyası: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trustgo.mobile.security