Merhaba Arkadaşlar. 2 gündür sitemin Google Safebrowsing yüzünden başı belada. Bazı konulara Google crhome'dan girildiğinde " ...... sitesindeki saldırganlar web'e göz atma deneyiminize zarar veren programları yüklemeniz için sizi kandırmayı (örneğin ana sayfanızı değiştirerek ya da ziyaret ettiğiniz sitelerde ek reklamlar görüntüleyerek) deneyebilirler." uyarısı veriyor. Sitem online film izleme sitesi ve reklam kullanmıyorum. Videoları başka sitelerden alıyorum. Aldığım konunun sitesine bakıyorum onda bir uyarı gelmiyor. Videolar genellikle (ok.ru,mail.ru,vk,cloudy.ec..) sitelerine yüklenmiş.vkpass eklentisi kullanıyorum. Siteye girdiğimde nod32 ve Malwarebytes Anti-Malware uyarı vermiyor. Mozilla ve comodo dragondan siteye giriildiğinde sayfalar sorunsuz açılıyor. FTP'den dosyaları indirip tarattıp temiz görülüyor, kodlamaları inceledim ama gözüme takılan bir kod olmadı. mail.ru için mailrufix sitesininjs'sini kullandım uyarıyı alınca onuda kaldırdım ve elle girdiklerimide sql'den değiştirip sildim. Resimleri paylaşayım belki başından geçen, zamanında çözüme ulaşmış bir arkadaşım bana yardım eder. (Domaini yönlendirdiğim hostta başka sitelerimde mevcut onlar temiz durumda. Böyle bir sorun onlarda yok şu an. )
Sitenin anasayfasının virüstotal taraması :
Uyarı veren denk gelen konunun virüstotal taraması :
O konuya crhome ile girildiğinde gelen uyarı :
Konudan Zararlı programlara tıkladığımd gelen ekran :
Anasayfayı google güvenli tarama sorgulattığımda :
as49467 INETMAR'a tıkladığımda
Google Web Yöneticisi Araçlarında Güvenlik Sorunlarına Baktığımda Ekran :
Yönetim panelime baktığımda şurasıda dikkatimi çekti :
Ek Olarak: Hala çözüm bulmuş değilim ama birşey dikkatimi çekti. 2 Kategori uzantısı olan konuda sorun çıkarıyor crhome..
http://www.hdfilmce.com/aksiyon-filmleri/............
http://www.hdfilmce.com/dram-filmleri/..............
yukarıdaki gibi link çıkışı oldumu crhome uyarı veriyor.Kategori ismini kilitlemiş anladığım ama konunun tekindeo lan birşeyden dolayı mı yoksa kategoriye birşeymi iliştirdiler anlamadım gitti.