-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar Host & Domain Sitelerine Kimlik Bilgisi Vermek Doğru mu?
Hostazor firmasında karşılaştım tüm bilgileri istediler o yüzden soruyorum
Yorumlarınızı bekliyorum.
https://muratisbilir.com.tr/xiaomi-sim-kart-etkinlestirilemedi-hatasi-cozum-203.html
nexusdoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomatik kapı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
doğru illegal işler yapan çok insan var herkes sizin kadar doğru olmayabiliyor . Ayrıca kanunlaştı diye duymuştum aslı nedir bilmiyorum . ama hem musterı hem fırma tarafından olması gereken bir uygulama az bile
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@nexusdoor hocam onun içinde siteye kayıt olurken sistemler geliştirildi tc doğrulama sistemleri yani öyle bir şey olduğunda siteye bile kayıt olunmuyor demi.
hostazor firması kaliteli bir yer o ayrı konudur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://muratisbilir.com.tr/xiaomi-sim-kart-etkinlestirilemedi-hatasi-cozum-203.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Bir kanun ile TC Numarası isteniyor ancak bazı hosting firmalarında sevmediğim bazı işler oluyor örneğin; tc numaramızı giriyoruz ama o bölümü bence kayıttan sonra * (yıldız) ile kapatmaları daha iyi olur düşünüyorum.
gr3g0r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternetten paylaşınız. Who is bilgileri için tc istemeleri saçma. doğum tarihi vs. bilgiler yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok saçma bir uygulama, telefon numaralarımızı vermeye çekinirken böyle herkesin TC numarası istemesi hiç sağlıklı gelmiyor. TC ile üye olunan hiç bir yere üye olmamaya çalışıyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
Merhabalar, sizden teyit amaçlı bilgi istendi çünkü hesabınızın isim ve soyisim kısmını Host Azor olarak değiştirdiğiniz gözlemlendi. Sistem üzerinde yapılan sözleşmemiz bu konuda gayet nettir. Sizden teyit istenmesinin nedeni de zaten sizin gerçek bir kişiyi şahsen temsil edip etmemenizin kanıtlanmasıdır.
Bilhassa şuan online olarak 50 milyon kişinin vatandaşlık bilgileri yayınlanıyor internet üzerinde. Yani birisi oradan doğum tarihi ve tc kimlik numarasını kopyalayıp kayıt olabilir anlamına geliyor bu durum. Biz bu konuda önlem olarak şüpheli durumlarda kimliğin taranmış halini talep ediyoruz her iki tarafından mağdur olmaması için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hostazor adlı üyeden alıntı
Merhabalar, sizden teyit amaçlı bilgi istendi çünkü hesabınızın isim ve soyisim kısmını Host Azor olarak değiştirdiğiniz gözlemlendi. Sistem üzerinde yapılan sözleşmemiz bu konuda gayet nettir. Sizden teyit istenmesinin nedeni de zaten sizin gerçek bir kişiyi şahsen temsil edip etmemenizin kanıtlanmasıdır.
Bilhassa şuan online olarak 50 milyon kişinin vatandaşlık bilgileri yayınlanıyor internet üzerinde. Yani birisi oradan doğum tarihi ve tc kimlik numarasını kopyalayıp kayıt olabilir anlamına geliyor bu durum. Biz bu konuda önlem olarak şüpheli durumlarda kimliğin taranmış halini talep ediyoruz her iki tarafından mağdur olmaması için.
Ben onuda açıkladım hocam;
Alan Adlarını Satıyordum Alıcı Çıktı Bende Ona Vereceğim İçin Öyle Yapmıştım Neyse Zaten konu o değil ben herkes için diyorum.
bu arada size güvenip tamdır hocam tercih ediyorum sizi.İlk defa başıma geldi ondan dedim.