-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar yaşadığım bir sorunla ilgili yardımlarınızı istiyorum. Bir kaç aydır yazılarımın içinde benimle alakası olmayan xxx sitelerin backlinklerini bulup siliyorum. İlk bulduklarımı sildim şifreyi çözdüler heralde dedim şifre değiştirdim. Aradan zaman geçti baktım gene koymuşlar bu sefer wp-admin yolunu gizledim, adını değiştirim ve son olarakta çift doğrulamalı giriş kurdum. Mobilden şifre alınıp öyle giriliyordu siteye. Bunca önleme rağmen 2 gün önce gene backlink koymuşlar. Yaptığım incelemelerde son düzenleyen hesap hep admin hesabı ancak o hesapla makalelerin alakası yok ondan eminiz yani ama bu işi yapan admin hesabıyla yapıyor.
Temam warez falan değil 4 ay önce safirtema neva teması aldım o var şuan sitede. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hmm hocam benden size tavsiye siteye koruma sistemi kurun veya xml olarak yedek alın yeni bir sistem kurun yada kullanıdığınız tema warez ise tema da bir yol bırakmıştır oto atak yapıyordur.
3 Seçenek var:
1: Siteye Koruma sistemi korun bilmiyorsanız bu yoruma cevap verin yardımcı olurum:...
2: Siteyi Baştan Sona Kaldırın Yenisi Kurun
3:Yeni Tema Deneyin (Altarnatif)
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1-Temam warez değil lisanslı tema
2- Koruma sistemi olarak dediğim gibi telefondan kod + şifre girilerek siteye girişi aktif ettim buna ilaveten wp-admin kısayolunu değiştirdim ve gizledim.
3-Siteyi tekrar kurmayı deneyebilirim saolun yorumlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
OmrAlgs Hocam tek öyle koruma yolları mevcut değil daha fazlası da mevcut mesala spam girişimleri engel atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evet onuda yaptım 10 dan fazla yanlış giriş denemesinde otomatik ip block atıyor sistem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
OmrAlgs o zaman hocam kaldırın yükleyin en temiz yedek alın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benimde başıma gelmişti geçen senelerde, siteyi kurduktan sonra iThemes Security(kurulum için yardımcı olurum yapamazsanız) eklentisini de bi deneyin derim hocam o zamandan beri hala kullanırım bu eklentiyi, çok şükür bi sorunum olmadı warez temalarda bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle selamlar birçok neden olabilir.
Site nasıl bir hostingte barınıyor. Sadece sana deil serverdan girip herkese ufaktan ufaktan basmışlardır. Sitesine dikkat eden uyanıp silebilir vs vs. silsede boş olucak adam bir kere acık kapı bulmuş bırakmaz.
Birde Tüm dosyalarını kontrol ettinmi mutlak olarak içinde bir shell dosyası vs birşey gizlemiş olabilirler bir dosyana giriş kapısı yerleştirmişlerdir. Kullandıgın panele kadar adamların elinde olabilir zamanında yapılan işlemler çunki
Sana tavsiyem vds vs kullanıyorsan formatlayıp devam et sıfır şifreler ile sıfır kurulum ile hosting vs kullanıyorsan firmana ulaş sıfırlasınlar komple bilgilerini gerekirse başka hostinge taşısınlar seni yine bu işlemler devam ediyorsa daha detayına bakmak lazım. Öncelik bunlara bak
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 ) Temayı direkt yetkili firmalardan mı aldınız ?
2) kullandığınız eklentilerden kaynaklaniyor olabilir mi ?
3) Bulunduğu serverda hacklenen bir başka site var da bu yüzden mi giriş yapılıyor shell ile ?