-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Resmi %500 Buyttum gene goremedım
.
Bana bi mail gelmiş yabancı :"" Server Wars – Attack Of The Clones"""Star Wars mı oynuyoruz ne oluyor :D
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu tur ataklari sunucu guvenlik sistemleri ag ayarlari ve port cozumleri ile yapilabilir bu tur saldirilar sadece sunuyu yorar ve hdd veya ram anakart gibi sostemleri isinip yanmasi sunucunu meydana getirir onlemi ataklari kesmek bu tur sorunlarda cisco cihazlarinda kullandigimiz guvenlik sistemlerimiz mevcuttur
1 kişi bu mesajı beğendi.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam cok yanlis disunuyorsunuz sizma ataklari konusunda emin olun onlemler mevcut bu konuda bircoj arkadasimizin sistemlerini sunucularini kontrol ederken yapilan hatalardan yola cikarak sizmanin olabilecegi cok sey gordum ve buna karsi onlem yuzde 95 alindi suna cok emin olun izin yetkilendirmeleri bi ayarladiginizda sizmalarin cogunu engelleyeceginize emin olun eski hosting sirketi sahibiyim bilen arkadaslar vardir ve irc veya digerleri fark etmez tum herseyin cozumu vardir sizmalarda :)
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hicbir zaman yuzdeyuz koruma olmaz zaten bu konuda cozumler hep guncellenen sistemlere gore alinmalidir onun icin siz yuzde 95lik kismi alin gerisini sansa birakin derim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Numan kardesim burda cok siber guvenlik uzmani gordum ve oyle guzel guluyorumki adamin kullandigi sunucuda yaziliminda acik bulunuyor ve cokta guzel giripte kendini uzman zannedsnlere atiyorum sistemlerine girince resimlerini sisteme karismiyorum ve burda cok bu guvenlik isini yapani goruyorumda sordugumda neyi kapadin diye ses vereni gormedim bu konuda cok can yanan kisi gordum uzmanliklarini test etmek istediklerim var merak ediyorum burda guvenlik uzmani olan arkadaslarin bilgilerini bana ulasirlarsa bilgi paylasimi yapmak isterim ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu saldırı türü için martta yayınlanan güvenlik güncellemesini almayan sistemler özellikle tehlikede.
Bugün bir müşteri için yeni sunucu kurduk ayarları yaparken güvenlik duvarını bi süre kapattıkki kaşla göz arasında RDP den sisteme sızdılar.
Siz siz olun sisteminizi tam internet erişimine açmadan önce tüm güncellemeleri yapın, çok ciddi bir saldırı var.