lostyazilim

wareze hâyır

24 Mesajlar 4.492 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

JackSparrow JackSparrow Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Seviyenizi bozmayın.

Çeşitli lisans türleri ve hakları vardır. (Bir yazılım kurarken 'anladım ve kabul ediyorum' diyerek geçtiğiniz sayfalarca metnin ne olduğunu, içerisinde sayfalar sürebilecek neler bulunduğunu hiç merak etmediniz mi?

Ayrıntılı bilgi almak isterseniz sizi şuraya (Türkçe) yada şuraya (İngilizce) alabilirim. Anlamanıza yardımcı olması için aşağıdaki lisansların örneklerini de inceleyebilirsiniz:

Merak etme telif haklarını'da lisans işlemlerinide iyi bilirim.Sizler önce yaptığınız ürünlerin faturalarını çıkartın.Devlete vergi namına bişey ödemezsiniz artı lisans gittimi warez kullanım olur.

wmaraci
reklam

ozibu51 ozibu51 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci-Serbest meslek
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 3, (%100)

JackSparrow adlı üyeden alıntı

Merak etme telif haklarını'da lisans işlemlerinide iyi bilirim.Sizler önce yaptığınız ürünlerin faturalarını çıkartın.Devlete vergi namına bişey ödemezsiniz artı lisans gittimi warez kullanım olur.

Temam 1 haftaya hazır olacak o yüzden bu soruları soruyorum lisans anahtarı ve her bir site için tek bir anahtar oluşturmayı biliyorum tek sorun temanın telif hakkını çıkarmak onun dışında vergimi veririm canım niye ver miyim sonuçta bu devlet herkesin devleti. BANA SADECE "temanın telif hakkını"ALABİLMEYİ anlatabilecek varmı

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
http://www.telifhaklari.gov.tr/ hocam burda telif hakları ile ilgili bilgiler var en iyisi devletin sitesidir bilgi için :) bildiğim kadarıyla marka oluşturmalısın ve fatura kesmelisin her tema için. Eğer kullanan kişiler olursa bu faturalar delil niteliğinde olur ve dava açma olanağın olur. Diğer türlü tema benim desende bir işe yarayacağını zannetmiyorum.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

ozibu51 adlı üyeden alıntı

Temam 1 haftaya hazır olacak o yüzden bu soruları soruyorum lisans anahtarı ve her bir site için tek bir anahtar oluşturmayı biliyorum tek sorun temanın telif hakkını çıkarmak onun dışında vergimi veririm canım niye ver miyim sonuçta bu devlet herkesin devleti. BANA SADECE "temanın telif hakkını"ALABİLMEYİ anlatabilecek varmı

Vergi levhası ücretine 10 tane özel tema yaptırırsın.

Ortalama ücretler (vergi levhası): ilk ay 2500 TL civarı + sonraki aylar 300 TL + vergiler

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al