lostyazilim

Yeni Site Açtım Ne Gibi Güvenlik Önlemi Alabilirim?

22 Mesajlar 3.152 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hmdgltkn hmdgltkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web, grafik ve seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 8 / 29
  • Ticaret 2, (%100)

DurmaTeam adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

İlk öncelikle firmada ek ip sağlanıyorsa talep etmeni öneririm ve ardından yukardaki öneren bir arkadaşında dediği gibi cloudflare ile hosting ip'sini gizleyebiliyorsun nsleri değiştirerek bir nevi basit çaplı önlem ama etkili tabiki para devreye girer ise cloudflare çok iyi diyebilirim ve bunlarından yanındada özellikle ve kesinlikle wordpress kurmanı öneririm niye dersen birçok ddos engelleme , güvenlik önlemleri eklentilerinden tut birçok eklentiye sahiptir.Bunların dışındada en önemlisi olan firma'dır doğru şeçim yapmalısın 10-20 tl gibi cüzi miktarlar kısıp bilinmedik firmaları tercih etme derim.İyi forumlar

Teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

furkanmert furkanmert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Senior Front-end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
güvenlik önlemi alabilmek için önce sistemin calışma mantığını kodlama dilini ve sunucuyu iyi secmen gerekli bilmediğin bır sisteme güvenlik yapamazsın wordpress kuracagım diyorsun wordpress php ile kodlanmış büyük çaplı açık kaynak kodu bir sistemdir zaten kendi sistem koruması vardır ekstara koruma ya ihtiyac duymaz ama ben kendim yazacağım dersen form elemanlarını sürekli filitreden gecireceksin veri tabanına html java veye jquery kodları ya kayıtt ettirmeyeceksin yada pasif halde kayıt edeceksin methot ları iyi bilmelisin get yerine post kullanıp her ihtimali düşünmelisin yazdığın sisteme kendin illegal girmeye calışmalısın sistemi sen yazdın neticede sen giremezsen başkasının girmesi de o kadar zor olacaktır

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al