Merhabalar.

Grafik tasarım ve uygulama işleri yapıyorum. Son zamanlarda tablette yapabileceğim (ipad pro ve ipen) işler oluyor genellikle ama windows insanı olduğum için teknik uyum sorunları yaşıyorum ve bu uyum sorunlarının giderilmesi için uygulamalara çok ciddi paralar ödemem gerekiyor.

Aklıma şöyle bir çözüm geldi;

1- Android işletim sistemli bir Samsung tablet (kalem destekli bir model işimi görebilir) ama android hiç kullanmadım işimi görecek uygulamalar var mıdır henüz bir bilgim yok.

2- Bilgisayarı ek monitörle birlikte 2 ekran şeklinde kullanıyorum. Bu ekranlara bir tane daha eklersem açıkçası çalışma alanımı çok çok güzel bir şekilde geliştirmiş olacağım. Lenovo i7 Z500 makinem var. Mevcut monitörümü vga ile bağlıyorum. Ayrıca hdmi çıkışı boş ama oraya bir bağlantıyı aynı anda yapabiliyor muyum bilmiyorum ekran kartı destekler mi ya da bilgisayar yeterli olur mu?

İnternetten buna yönelik araştırma yaptığımda genellikle endüstriyel ekranlar çıkıyor ve bilgisayarlarla aram çok kötü olmamasına rağmen uzmanlık alanım da bu değil. O yüzden biraz kafam karışık. Yönlendirmelerinizi rica ederim.

Çok teşekkürler.