-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir ay önce Çin'den 3 tane mouse aldım. 3 ünde gelince test ettim. 3 üde sıkıntısız çalışıyordu. Birini aldım kullanmaya başladım. Bir ay kullandım. Sonra başka bir mouse kullanmak için kalan iki mouse birini seçtim. Pilini ve alıcısını taktım. Bir ay önce sıkıntıdır çalışan mouse çalışmıyor. Acaba bil mı bitik dedim. Yok sıfır pil taktım. Acaba alıcıları mı karıştırdım diye düşündüm. Ortada bulunan alıcıları tek tek denedim. Gene olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yeni tip mauselerde pil kısmında falan bie tuş oluyor ve o tuşa basınca alıcısını sıfirliyor. Sizin mausede var mi bilmiyorum. Benim yeni aldığım mausede var. Üzerinde nano receiver yazıyor. İğne ile basmak zorunda kaldigim küçük bir tuş.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu şekilde hiçbir şey anlayamadım cepten giriyorum. Orada nokta boyutunda bir tuş var mı yada kutusu duruyorsa üstüne bakarmısınız nano receiver yazıyor mu
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çin'den 2.5 dolara aldığım bir kablosuz mouse kutusu yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yav hocam çinden mause geldiğine dua edin siz birde tamir etmeye çalışıyorsun :D
1 kişi bu mesajı beğendi.